Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Rijksweg Zuid 111 Geleen, Centrum Geleen, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 895 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 130 m˛ afgewerkte kantoorruimte.

LOKATIE
Het object geniet een goede ligging aan de bekende en markante Rijksweg in Geleen. De Rijksweg Zuid heeft een directe verbinding met de snelweg A76/E314, die binnen enkele autominuten bereikbaar is. Het gebied rondom onderhavig object kent een goede mix aan bedrijvigheid. Het centrum van Geleen is binnen enkele loopminuten bereikbaar. Diverse regionaal,- en landelijk geörienteerde retailers zijn gevestigd binnen het nieuwe gedeelte van het centrum. Van oudsher is de Rijksweg een retaillokatie, waar diverse kwaliteit,- en speciaalzaken jarenlang hebben gefloreerd. Overige winkelstraten, zoals de Salmstraat, de Markt, de Annastraat en de Raadhuisstraat zijn op een steenworpafstand verwijderd van dit object, alsmede de bushalte en het NS-station Geleen-Oost.

BESTEMMING
Er geldt een 'Enkelbestemming Gemengd' voor deze ruimte. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, kunt u kijken op www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

KANTOORRUIMTE
De ca. 130 m˛ kantoorruimte beschikt over een laminaat vloer, systeemplafond, radiatoren en een baliefunctie. De winkelruimte heeft vanwege de grote raampartijen en lichtstraten ruim voldoende daglicht en dit geeft de winkel een prettige uitstraling.

PARKEERVOORZIENINGEN
Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur en in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
130 m²
Opp kantoorruimte
130 m²
Perceel
337 m²

Indeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
F
Perceel
823
Oppervlakte
337 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Zuid 111 Geleen, Centrum Geleen, Limburg

naar Rijksweg Zuid 111 Geleen, Centrum Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object