Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Rijksweg Zuid 133 Geleen, Limburg

Huurprijs € 995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op hoeklocatie gelegen kantoorpand ca. 71 mē met grote raampartijen en gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Het pand heeft een ruim souterrain van ca. 48 mē.

LOKATIE
Het object geniet een goede ligging aan de bekende en markante Rijksweg in Geleen. De Rijksweg Zuid heeft een directe verbinding met de snelweg A76/E314, die binnen enkele autominuten bereikbaar is. Het gebied rondom onderhavig object kent een goede mix aan bedrijvigheid. Het centrum van Geleen is binnen enkele loopminuten bereikbaar.

BESTEMMING
Er geldt een 'Enkelbestemming Gemengd' voor deze ruimte. Dit betekent dat o.a. detailhandel, een cateringbedrijf, middelzware horeca, als vermeld in categorie 5 van de staat van horeca-activiteiten, zakelijke en consumentvorgende dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen zin toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, kunt u kijken op www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

KANTOORRUIMTE
De ca. 71 mē kantoorruimte beschikt over twee kantoorruimtes en een spreekkamer, allen voorzien van glazen wanden waardoor de ruimte transparant is. De ruimtes zijn allen voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met inbouwverlichting en radiatoren. Een ruimte beschikt tevens over enkele inbouwkasten. De kantoorruimte heeft vanwege de grote raampartijen en lichtstraten ruim voldoende daglicht. Er bevindt zich een kitchenette met vaatwasser en een apart toilet met voorportaal voorzien van wastafel.

SOUTERRAIN
De toegang tot het souterrain bevindt zich in de gang. De kelder is verdeeld in diverse ruimtes.

PARKEERVOORZIENINGEN
Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur en in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
In overleg

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
119 m²
Opp kantoorruimte
119 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
geleen
Sectie
F
Perceel
4399
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Zuid 133 Geleen, Limburg

naar Rijksweg Zuid 133 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object