Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Rijksweg Zuid 40 Echt, Echt Zuid

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Vrijstaand woon/-bedrijfsobject gelegen op een perceel van ca. 845 mē. Het pand ligt op een uitstekende zichtlocatie langs de Rijksweg Zuid te Echt.

LOCATIE
Het pand is gesitueerd langs de drukke Rijksweg Zuid welke op 5 autominuten van de A2 ligt. Verder zijn België en Duitsland binnen respectieve 8 en 10 minuten te bereiken.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Buitengebied gemeente Echt-Susteren'. Op grond van de planvoorschriften zijn bedrijven toegestaan in milieucategorie 1 en 2. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEGANE GROND
Op de begane grond van deze woning bevindt zich naast een woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, slaapkamer ook een kantoorruimte. Het kantoor, de woonkamer en de keuken (geplaatst in een hoekopstelling), zijn voorzien van een laminaatvloer. Op de rest van de begane grond is een tegelvloer aangebracht. De benedenverdieping, welke nu grotendeels als woonruimte in gebruik is, kan eenvoudig geschikt worden gemaakt voor bedrijfsvoering en/of kantoorruimte.

EERSTE VERDIEPING
Ook de eerste verdieping beschikt over alle woonvoorzieningen. De ruime overloop geeft toegang geeft tot een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer (16mē), een toilet en een badkamer.
Op de badkamer, voorzien van een ruim hoekbad en een toilet, zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING.
De zolder is keurig afgewerkt en biedt ruimte voor 2 slaapkamers en/of een studeerkamer.

TUIN/BUITENTERREIN
De kavel bestaat uit een klein voorterrein en veel ruimte achter en naast de woning. De tuin/buitenterrein met garage, tuinhuis en een werkplaats ligt op het westen, is voorzien van een erfafscheiding en is geheel voorzien van klinkers. In de tuin staat een royaal tuinhuis met overkapping. In het tuinhuis is eenvoudig keukenblok en allesbrander aanwezig. Doordat het perceel omgeven is door landbouwgronden biedt het perceel optimale privacy.

PARKEREN
Op het eigen beklinkerde terrein zijn voldoende parkeerplaatsen.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsterrein met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
150 m²
Opp kantoorruimte
35 m²
In units vanaf
35 m²
Opp bedrijfshal
115 m²
In units vanaf
115 m²
Perceel
845 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Echt
Sectie
K
Perceel
3909
Oppervlakte
845 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Zuid 40 Echt, Echt Zuid

naar Rijksweg Zuid 40 Echt, Echt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object