Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Rosmolenstraat 12 Sittard, Centrum Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

In het centrum op steenworp afstand van de Markt gelegen, goed onderhouden kantoor-/winkelruimte van ca. 70 mē. Deze representatieve en instapklare kantoorruimte is per direct beschikbaar.

OBJECT
Goed onderhouden kantoor-/winkelruimte van ca. 70 mē.

LOCATIE
Het object is gelegen in het centrum van Sittard, onderaan de Rosmolenstraat en direct tegenover Hema. De gezellige Markt van Sittard en het Tempelplein zijn op steenworp afstand gesitueerd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl.

WINKELRUIMTE
Kantoor-/winkelruimte van ca. 47 mē voorzien van een laminaatvloer, systeemplafonds met verlichting en een airco.
Daarnaast is er een spreekkamer van ca. 8 mē welke afsluitbaar is via een glazen wand en voorzien is van een inbouwkast.
De begane grond is verder opgedeeld in een kitchenette van ca. 5,4 mē met aanrecht en vaatwasser, 2 bergingen van ca. 3,40 mē en ca. 4,40 mē. Aparte toiletruimte met fonteintje.

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeermogelijkheden op het Tempelplein en bovenaan de Putstraat (betaald). Laden-en lossen is mogelijk in de hiervoor aangewezen vakken aan de voorzijde van het pand.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
70 m²
Opp kantoorruimte
70 m²
Perceel
99 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Systeemplafond, Toilet

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1591
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rosmolenstraat 12 Sittard, Centrum Sittard

naar Rosmolenstraat 12 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object