Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Ruijs de Beerenbrouckstraat 1 a Sittard, De Baandert

Vraagprijs € 565 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
In rustige wijk, op steenworpafstand van de Dr. Nolenslaan en de Odasingel gelegen, ca. 75 mē kantoorruimte met p-mogelijkheid in directe omgeving.

LOCATIE
Het kantoorobject is gelegen in de Sittardse wijk de Baandert. De wijk kent door de ligging nabij het centrum slechts een klein aantal eigen voorzieningen. Er bevinden zich een katholieke basisschool, een huisartsenpraktijk en enkele horecagelegenheden. Voor de meeste winkelgelegenheden zijn de inwoners vooral aangewezen op het centrum. In het midden van de wijk, aan de Hemelsley, ligt een klein park en verder grenst de wijk in het noorden aan het recreatiegebied de Schwienswei, waaronder het zwembad De Nieuwe Hateboer. Delen van de wijk zijn per openbaar vervoer goed bereikbaar met doordeweeks vier bussen per uur richting het station vanaf de Dr. Nolenslaan.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming wonen (vastgesteld 2011-09-22)' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto, bus en fiets is uitstekend. Het object is op enkele loopminuten van het centrum gelegen.

KANTOORRUIMTE
Het pand bestaat uit ca. 75 mē kantoorruimte verdeeld over 3 ruimtes en een hal met een hoogte van 3 meter. Vanwege de hoeklocatie beschikt het pand over veel lichtinval. Verder is er een klein kitchenette en een kluis aanwezig in het pand.

OPLEVERNIVEAU
-lamellen;
-radiatoren;
-tl-verlichting;
-rookmelders;
-laminaat.

PARKEERGELGENHEID
Gratis parkeren voor de deur en in de directe omgeving.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
75 m²
Opp kantoorruimte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Perceel
465 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet, Pantry

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
B
Perceel
4869
Oppervlakte
465 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Ruijs de Beerenbrouckstraat 1 a Sittard, De Baandert

naar Ruijs de Beerenbrouckstraat 1 a Sittard, De Baandert
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object