Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Salmstraat 72 Geleen, Centrum Geleen, Limburg

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op steenworp afstand van de markt in Geleen gelegen winkelruimte (ca. 209 m) met twee eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.

OBJECT
Winkelruimte met opslagruimte, etalagemogelijkheden en eigen parkeerplaatsen (achterzijde).

LOKATIE
Gelegen in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores als ook de beste Toko van Nederland.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

WINKELRUIMTE
Instapklare winkelruimte (ca. 209 m) v.v. grote glazen etalage over de gehele frontbreedte (ca. 13 meter). De winkel heeft achterin een aantal pashokjes en een apart geheel betegeld toilet met fonteintje (in totaal ca. 16 m). De gehele inboedel van de winkel wordt door de huurder achtergelaten. Deze wordt indien gewenst in bruikleen gegeven aan huurder. Vanuit de winkel is toegang tot de kelderruimte met een hoogte van ca. 2,00 meter. Hier bevindt zich de kitchenette, kantoor en opslag (totale oppervlakte ca. 100 m). Vanuit de kelder is de toegang tot het omheind achter terrein met parkeerplekken.

OPLEVERNIVEAU
Tegelvloeren
Systeemplafonds incl. tl-verlichting
Cv-installatie
Brandhaspels, brandblussers, noodverlichting en vluchtwegaanduiding
meterkast
Airco verwarmingsunit
Radiatoren
Toilet

PARKEERVOORZIENING
Naast 2 eigen parkeerplekken op achtergelegen terrein zijn er diverse openbare (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving (Markt, Rijksweg Centrum).

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
209 m²
Opp winkelruimte
209 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Indexnummer
A3
Perceel
11047
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Salmstraat 72 Geleen, Centrum Geleen, Limburg

naar Salmstraat 72 Geleen, Centrum Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object