Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Schuttersstraat 21 Elsloo, Limburg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Ca. 550 m≤ bedrijfsruimte gelegen bij industrieterrein 'De Beekerhoek'. Het pand is verdeeld in ca. 390 m≤ bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 160 m≤ op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is grotendeels luxueus afgewerkt met een mix van houtwerk en geeft een industriŽle uitstraling.

LOCATIE
Het object is gelegen bij het industrie,- en handelsterrein De Beekerhoek en Business Park Stein. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiŽnteerd. In de omgeving zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Bours keukens, Anytime Fitness, Carpetright, Aveve, Nederlandse Kalenderfabriek, Spronken automaten BV en meerdere lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte heeft een representatieve uitstraling vanwege de vele lichtinval en het fraaie houtwerk. Het pand is voorheen in gebruik geweest als dansschool, maar ook retail of showroom behoren zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk en eenvoudig om de ruimte om te bouwen tot ruime kantoorruimtes. De begane grond beschikt aan de voorzijde over een grote open ruimte en heeft aan de achterzijde meerdere kleine ruimtes. Vanuit de grote open ruimte is de trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping beschikt nog over 2 ruimtes met spiegels over de wanden. Het pand is verder uitgerust met airconditioning, grotendeels parket vloeren, meerdere toiletgroepen, heaters en veelal spots.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende parkeerplekken op het omheinde en verharde buitenterrein.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
550 m²
Opp bedrijfshal
550 m²
In units vanaf
450 m²
Perceel
1.345 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Stein
Sectie
K
Perceel
348
Oppervlakte
1345 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Schuttersstraat 21 Elsloo, Limburg

naar Schuttersstraat 21 Elsloo, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object