Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Schuttersstraat 25 C Beek, Limburg

Huurprijs € 1.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 107 mē multifunctionele bedrijfsruimte op begane grond met ca. 77 mē kantoorruimte op eerste verdieping met eigen kitchenette, sanitaire voorzieningen & ca. 50 mē houten verdiepingsvloer. Gelegen op een representatief bedrijvenpark, dichtbij diverse uitvalswegen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'gemengde bedrijfsdoeleinden/ kantoorbestemming' met de functieaanduiding bedrijven van categorie 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 voor deze locatie. Dit betekent dat alle bedrijven van categorie 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Centrale ligging met goede aansluiting (3 autominuten) naar de A2 Maastricht / Eindhoven en de A76/E314 naar Heerlen / Antwerpen. Aan dit centrale plein zijn diverse bedrijven gevestigd. Het algemene terrein is voorzien van camerabewaking. Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde op groot beklinkerd parkeerterrein. Doordat er diverse verschillende bedrijven zijn gelegen is er 24 uur per dag bedrijvigheid.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit twee kantoorruimtes en 1 kantoor- /vergaderruimte.
Kantoorruimte 1 (5,15m x 4,45m).
Kantoorruimte 2 (4,35m x 4,45m)
Kantoor-/ vergaderruimte (4,30m x 4,30m).

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal bestaat uit een loods op de begane grond met een houten verdiepingsvloer van 50mē. De verdiepingsvloer heeft een vrije hoogte van 3,00 meter en heeft een vloerbelasting van 250 kg/mē. De bedrijfshal is bereikbaar middels een elektrisch te bedienen overheadpoort (4,00 meter breed en 4,00 meter hoog) of via de kantoorruimte.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende parkeergelegenheid op geheel beklinkerd buitenterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
184 m²
Opp kantoorruimte
77 m²
In units vanaf
77 m²
Opp bedrijfshal
107 m²
In units vanaf
107 m²
Perceel
100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Bekijk alle kenmerken

Kaart Schuttersstraat 25 C Beek, Limburg

naar Schuttersstraat 25 C Beek, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object