-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Spoorsingel 1 A Heerlen, Centrum Heerlen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

OBJECT
Stationslocatie - Dit representatieve en eigenzinnige bedrijfsobject bestaat uit ca 1.155 m≤ commerciŽle ruimte onderverdeeld in 4 bouwlagen en is gelegen nabij het centrum van Heerlen.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente HEERLEN, sectie D, nummer 8075.
De kadastrale grootte is 252 m≤.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen op een zicht-/hoeklocatie nabij het recent gerealiseerde 'Maankwartier' en tevens aan de achterzijde van station Heerlen. Op een steenworp afstand van het object is het Wilhelminaplein met veel gezellig horecagelegenheden gelegen in het centrum van Heerlen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'enkelbestemming Gemengd 3 onherroepelijk (vastgesteld 2015-09-29). Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan van Heerlen Stad Noord, kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI) kunt u kijken op www.kvk.nl.

COMMERCIňLE RUIMTE

SOUTERRAIN
Ca. 210 m≤ opslagruimte toegankelijk middels het trappenhuis vanuit de ontvangsthal.

BEGANE GROND
Ca. 225 m≤ commerciŽle ruimte bestaande uit een entree met receptiebalie, separate etalage en een ruime multifunctionele in te richten garage. De garage is via een zij-ingang toegankelijk, tevens is hier de meterkast gesitueerd.

EERSTE VERDIEPING
Ca. 360 m≤ commerciŽle ruimte bereikbaar middels trapopgang in de ontvangsthal met toegang tot een open space werkruimte (ca. 280 m≤) met receptiebalie en twee separate kantoorruimtes van resp. 18 en 20 m≤.

TWEEDE VERDIEPING
Ca. 360 m≤ commerciŽle ruimte, evenals de eerste verdieping grotendeels bestaande uit een open werkruimte (ca. 180 m≤), 3 separate kantoren van resp. 65 m≤, 33 m≤ en 20 m≤. De verdieping id voorzien van 3 toiletten, garderobes, kitchenette en een technische ruimte met opstelling van dec-installatie.

PARKEERGELEGENHEID
Momenteel is er een inpandige parkeergelegenheid op de begane grond bereikbaar via de zij-ingang. Daarnaast is er een Q-park gelegen aan de overzijde van het spoor. Diverse openbare parkeergelegenheden bevinden zich in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

OPLEVERNIVEAU
De ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, structuurwerk wanden, industrieel/houten plafonds met gedeeltelijke tl-opbouwverlichting, aluminium kozijnen met dubbel beglazing en luxaflex. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een lift te realiseren (liftschacht reeds aanwezig). Dit bedrijfsobject kenmerkt zich door een bijzondere architectuur en geeft een ruimtelijke indruk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.155 m²
Opp kantoorruimte
1.155 m²
In units vanaf
1.155 m²
Perceel
252 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Systeemplafond, Toilet

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerlen
Sectie
D
Perceel
8075
Oppervlakte
252 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Spoorsingel 1 A Heerlen, Centrum Heerlen

naar Spoorsingel 1 A Heerlen, Centrum Heerlen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object