Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Steenweg 72 Sittard

Huurprijs € 695 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ca. 80 mē geheel gerenoveerde en instapklare representatieve winkelruimte in het centrum gelegen. Volledige etalage over de frontzijde.

LOCATIE
Op een goede zichtlocatie gelegen op de winkelpromenade richting het de markt van Sittard. Aan de Steenweg zijn verschillende winkelformules actief zoals: Berden Mode, Schlecker en diverse anderen lokale winkeliers.

BESTEMMING
Het vigerend bestemmingsplan is 'Stationsomgeving Sittard' en de bestemming is 'Enkelbestemming Centrum-4'.
Op deze locatie is het toegestaan om detailhandel, ondersteunende horeca, consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening, galeries, ateliers en kantoren te vestigen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl of contact opnemen met de gemeente.

WINKELRUIMTE
Schitterend afgewerkte winkelruimte (6m x 8,7m) welke is v.v. grindvloer, kitchenette (3m x 2,3m), tegelvloer, geheel betegeld en modern toilet met fonteintje.

PARKEERVOORZIENINGEN
Op loopafstand van het pand ligt een grote betaalde parkeerplaats. Verder zijn in de directe omgeving meerdere betaalde parkeermogelijkheden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1880

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
80 m²
Opp winkelruimte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Perceel
150 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
3474
Oppervlakte
150 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Steenweg 72 Sittard

naar Steenweg 72 Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object