Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Swentiboldstraat 21 * Sittard, Vrangendael, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 75 per mē/jaar

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 1.000 mē kantoorruimte, net buiten het centrum gelegen. Het pand bestaat uit meerdere spreekkamers en enkele grotere vergaderruimtes. Het pand heeft voldoende eigen parkeerplaatsen en is er een grote buitenruimte ter beschikking. De kantoorruimte is te huur vanaf 500 mē.

LOCATIE
Het kantoorobject is gelegen in de Sittardse wijk 'Vrangendael'. De wijk kent door de ligging nabij het centrum slechts een klein aantal eigen voorzieningen. Er bevinden zich een basisschool, een buurthuis en 2 supermarkten. Voor de meeste winkelgelegenheden zijn de inwoners vooral aangewezen op het centrum. Ten noorden van de wijk bevinden zich de wijk Stadbroek en de oude dorpskern Broeksittard. In het oosten bevindt zich de buurten Kempehof en Lahrhof, die onder de wijk Kemperkoul vallen. Verder grenst de wijk in het zuiden aan het buitengebied rond de Kollenberg en in het westen aan het centrum.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming dienstverlening (vastgesteld 2013-06-26)' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Sittard '. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto, bus en fiets is uitstekend. Het object is op enkele loopminuten van het centrum gelegen.

KANTOORRUIMTE
Via de entree is er toegang tot een wachtruimte, waar zonder al teveel moeite een baliefunctie kan worden gemaakt. De begane grond beschikt over 9 kantoorruimtes en op de verdieping zijn er nog eens 11 kantoorruimtes te vinden, waarvan er 5 kantoorruimtes toegang hebben tot een eigen balkon. Op de begane grond is er een volledig ingerichte lunchruimte, welke is uitgerust met een keuken.

OPLEVERNIVEAU
-lamellen;
-screens;
-radiatoren;
-tl-verlichting;
-rookmelders;
-brandhaspels;
-deels laminaat, deels vloerbedekking.

PARKEERGELGENHEID
Er is de mogelijkheid om gratis te parkeren voor de deur en in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.000 m²
Opp kantoorruimte
1.000 m²
In units vanaf
500 m²
Perceel
5.700 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
B
Perceel
4643
Oppervlakte
5700 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Swentiboldstraat 21 * Sittard, Vrangendael, Limburg

naar Swentiboldstraat 21 * Sittard, Vrangendael, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object