Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Voorstad 10 Sittard, Centrum Sittard, Limburg

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 122 mē winkelruimte met een ruime etalage en ca. 88 mē opslagruimte in het souterrain, centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Sittard.

LOCATIE
De Voorstad is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard en reikt in het verlengde van de Brandstraat vanaf de kruising met de Parklaan en de Haspelsestraat tot de kruising met de Rijksweg Noord en -Zuid waarna zij overgaat in de Steenweg.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier.

COMMERCIËLE RUIMTE
SOUTERRAIN
Vanuit de winkelruimte bereikbare kelder (ca 88 mē), onderverdeeld in:
Ruimte 1: Fraai gewelfde kelder met een vrije hoogte van 1,80 meter (ca 65 mē);
Ruimte 2: Situering van de patchkast met een hoogte van 2,00 meter (ca6 mē);
Ruimte 3: Technische ruimte met opstelling van de cv-installatie (2x Rehema Quina Pro 45 in cascade, bouwjaar 2015 eigendom) met een hoogte van 2,00 meter (ca 17 mē).

BEGANE GROND
Ca. 122 mē winkelruimte met en ruime etalage en een vrije hoogte variërend van 2,50 meter tot 3,10 meter. De winkelruimte is deels voorzien van tegelvloeren, stucwerk wanden, systeemplafonds met tl-inbouwverlichting, 2 x airconditioning, alarminstallatie, deels houten kozijnen met enkel glas en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Er is een separate spreekruimte met een wandkast aanwezig met toegang tot het souterrain, een kantoorruimte in het midden van de winkel, kantine met kitchenette en een archiefruimte. De winkelruimte wordt aangeboden in de huidige staat, verdere wensen vanuit de huurder met betrekking tot het opleveringsniveau kunnen in overleg gerealiseerd worden tegen nader overeen te komen voorwaarden.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en de parkeergarage van het 'ABC Centrum' gelegen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1738

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
122 m²
Opp winkelruimte
122 m²
In units vanaf
122 m²
Perceel
190 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
D
Perceel
5104
Oppervlakte
320 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Voorstad 10 Sittard, Centrum Sittard, Limburg

naar Voorstad 10 Sittard, Centrum Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object