Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Voorstad 21 Sittard, Centrum Sittard

Huurprijs € 3.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In het winkelhart van Sittard gelegen, ruim opgezette winkelruimte van ca. 320 m met dubbele entree, hoge aluminium puien met veel glas en een frontbreedte van 11,50m (casco opleveringsniveau).

OBJECT
Ca. 320 m winkelruimte met een ruime etalage (frontbreedte 11,5 meter), zeer centraal gelegen aan de doorgaande winkelroute in het kernwinkelgebied van Sittard.

LOCATIE
De Voorstad is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard en reikt in het verlengde van de Brandstraat vanaf de kruising met de Parklaan en Haspelsestraat tot de kruising met de Rijksweg Noord en -Zuid waarna zij overgaat in de Steenweg.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, www.ruimtelijkeplannen.nl

WINKELRUMTE
BEGANE GROND
Ca. 320 m winkelruimte (vrije hoogte 3,45 meter) met een ruime etalage met een frontbreedte van 11,5 meter. De winkelruimte is grotendeels voorzien van betonnen vloeren, airco en voorgevel deels bestaande uit nieuw geplaatste aluminium kozijnen welke zorgen voor veel daglicht inval. De winkelruimte wordt casco aangeboden waarbij verdere wensen vanuit huurder met betrekking tot het opleveringsniveau in overleg gerealiseerd kunnen worden tegen nader overeen te komen voorwaarden.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en parkeergarage 'De Wier' gelegen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
320 m²
Opp winkelruimte
320 m²
Perceel
320 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1995
Oppervlakte
320 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Voorstad 21 Sittard, Centrum Sittard

naar Voorstad 21 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object