Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Vouersweg 95 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 16.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op zichtlocatie gelegen volledig geoutilleerd bedrijfsobject t.b.v. opslag en distributie van versproducten, bestaande uit ca. 2.140 m≤ bedrijfsruimte volledig gekoeld en 620 m≤ kantoor,- overige ruimte. Dit object is met name geschikt voor cross dock activiteiten in met name de foodsector. Er bevinden zich 30 eigen parkeerplekken aan de voorzijde van het terrein.

LOCATIE
Vouersweg is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiŽnteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiŽren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en BelgiŽ.

BEDRIJFSRUIMTE (ca. 2.140 m≤, vrije hoogte ca. 5,7 m)
BEGANE GROND
Ca. 2.140 m≤ bedrijfsruimte met 14 elektrische loadingdocks ( 3 m breed x 3 m hoog), 1 aan de zijkant gelegen overheadpoort en een verdiepingsvloer met meterkast/CV en ruimte die toegang geeft tot de kantoorruimtes op de eerste verdieping. De ruimte is voorzien van krachtstroom, een portocabain, vloeistofdichte vloer (gehavend), ledverlichting en brandmeldinstallatie.

OPLEVERNIVEAU
- brandmeldinstallatie
- koelinstallatie (tot 10 graden)
- twee koelcellen (tot 0 graden)
- 14 volledig elektrische loadingdocks
- ingebouwde weegschaal.

KANTOORRUIMTE (ca. 620 m≤)
BEGANE GROND
Entree/tochtportaal. Via centrale gang toegang tot kantoor met meterkast (water en elektra), serverruimte, spreekruimte, toiletgroep, lager gelegen kantoortuin met pantry, een archiefruimte en spreekkamer.

EERSTE VERDIEPING
Via centrale gang toegang tot twee kantoren, vergaderruimte, kantine met luxe keuken (vv. spoelbak, close-in boiler, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven en magnetron) en deels betegeld toiletgroep. Toegang tot de bedrijfshal via nog nader in te vullen ruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop met c.v.-ruimte en toegang tot het dak.

OPLEVERNIVEAU
- alarminstallatie, camerabewaking
- kantoren worden verwarmd met gasgestookte c.v. installatie (Burnham 2004)
- ventilatiesysteem
- rookmelders
- vloerbedekking
- radiatoren
- aluminium kozijnen met kantelkiep ramen
- databekabeling

PARKEERVOORZIENING
30 parkeerplekken op eigen, afsluitbaar verhard voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
Q4 - 2021

MEERPRIJS MBT AFBOUWPAKKET KOELTECHNISCHE INSTALLATIES
Ä 3.500,00 per maand excl. BTW.

HUURVOORWAARDEN

NOTE: de genoemde huurprijs van Ä 16.250,00 per maand excl. BTW is exclusief het afbouwpakket mbt de koeltechnische installaties.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1993

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.760 m²
Opp kantoorruimte
620 m²
In units vanaf
620 m²
Opp bedrijfshal
2.140 m²
In units vanaf
2.140 m²
Perceel
5.530 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
E
Perceel
1767
Oppervlakte
4340 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Geleen
Sectie
E
Perceel
1784
Oppervlakte
1190 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vouersweg 95 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen, Limburg

naar Vouersweg 95 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object