Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Wethouder Sangersstraat 392 Beek, Industrieterrein 'Beekerhoek', Limburg

Vraagprijs € 1.195.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 8.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op een top zicht locatie gelegen, modern, instapklaar en volledig afgewerkte showroom / bedrijfsruimte inclusief inpandige kantoorruimte en nevenruimte (in totaal ca. 1.100 m≤). De bedrijfsruimte (nu ingericht als showroom) ligt aan de doorgaande weg op het bedrijventerrein 'De Beekerhoek' waar vele regionale bedrijven gevestigd zijn.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie,- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiŽnteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Carpetright, Aveve, Nederlandse Kalenderfabriek, Spronken automaten BV en diverse lokale ondernemers.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' met de functieaanduiding van categorie 3.1, 3.2 en 4.1 voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar ruimtelijkeplannen.nl en bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het vrijstaande object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BEDRIJFSRUIMTE / SHOWROOM
De bedrijfsruimte is ruim van opzet en heeft ca. 850 m≤ showroom verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De showroom heeft een prettige uitstraling vanwege de grote raampartijen en de moderne tegelvloer. Op de begane grond zijn verder nog diverse kantoorruimtes, toiletruimtes en opslagruimtes. De eerste verdieping is uitgerust met een goederenlift (autolift) en beschikt tevens over 2 kantoorruimtes.

BUITENTERREIN
Het object beschikt over 3.990 m≤ omheind en afsluitbaar buitenterrein. Het terrein is volledig verhard en het pand is tevens in zijn geheel vrijstaand, hierdoor is het mogelijk om er geheel omheen te rijden.

PARKEERVOORZIENING
De locatie beschikt over 12 bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde. Verder is er op het eigen afsluitbare buitenterrein voldoende parkeermogelijkheid.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.100 m²
Opp bedrijfshal
1.100 m²
In units vanaf
1.100 m²
Perceel
4.340 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek
Sectie
G
Perceel
1956
Oppervlakte
1640 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Beek
Sectie
G
Perceel
1614
Oppervlakte
2350 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wethouder Sangersstraat 392 Beek, Industrieterrein 'Beekerhoek', Limburg

naar Wethouder Sangersstraat 392 Beek, Industrieterrein 'Beekerhoek', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object