Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Wethouder Sangersstraat 58 Beek, Industrieterrein 'Beekerhoek

Vraagprijs € 2.795.000 k.k.

Huurprijs € 19.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Op bedrijventerrein 'De Bekerhoek', bij winkelcentrum Makado gelegen ca. 4.800 m≤ commerciŽle bedrijfsruimte. Uitermate geschikt voor meubel/interieur/badkamer gerelateerde invullingen. Het object is onderverdeeld in ca. 2.400 m≤ op de BG en ca. 2.300 m≤ op de 1ste verdieping. Gratis parkeren op eigen terrein.

OBJECT
Het object is onderverdeeld in de begane grond met een riante showroom met veel daglichttoetreding (ca. 2.400 m≤) en opslagruimte met overheadpoort (ca. 100 m≤). In het hart van de showroom ligt een vast toilet met fontein, apart poetshok en aangrenzend een voorraad-/opslagruimte. De eerste verdieping is toegankelijk via vier stalen trappartijen en bestaat uit ca. 2.300 m≤ bedrijfsruimte. De totale perceelgrootte bedraagt 4.225 m≤.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiŽnteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Jos Bogman Ford, Carpetright, Aveve, uitgaanscentrum Mondial en diverse lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 10 minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor dit object. De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven in categorie 2.1, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Beeker Hoek, Herziening 2009', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl

BEDRIJFSRUIMTE / SHOWROOM

BEGANE GROND
Ca. 2.400 m≤ representatieve showroom met een ruime glaspartij. De showroom is voorzien van betonvloer (gevlinderd), vrije hoogte van 3,50 meter, alarm-/brandmeldinstallatie, verlichting en een aparte opslagruimte van 100 m≤ met zij-ingang en overheadpoort (5,00m breed, 4,20m hoog).

EERSTE VERDIEPING
Ca. 2.300 m≤ showroom. Deze verdieping is ťťn grote ruimte en is voorzien van geÔsoleerde dakplaten, verlichting, betonnen vloeren, diverse raampartijen.

BUITENTERREIN
Geheel beklinkend terrein, twee noodtrappen aan de achterzijde gesitueerd, pand is deels voorzien van hekwerk en is rondom toegankelijk. Ruime parkeermogelijkheden aan voorzijde en zijkanten van het pand.

VOORZIENINGEN
- alarmsysteem
- data- en telefoonaansluitingen
- gas heaters
- brandblussers, brandhaspel, brandmeldinstallatie
- vluchtwegindicatie
- diverse krachtstroom aansluitingen
- kabelgoten t.b.v. verlichting
- twee ketels (ATAG, eigendom)

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Als basis geldt de ROZ-overeenkomst winkelruimte in de zijn van artikel 7:290 BW, met bijhorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
4.800 m²
Opp bedrijfshal
4.800 m²
In units vanaf
4.800 m²
Opp terrein
1.825 m²
Perceel
4.225 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek
Sectie
G
Perceel
1860
Oppervlakte
4225 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wethouder Sangersstraat 58 Beek, Industrieterrein 'Beekerhoek

naar Wethouder Sangersstraat 58 Beek, Industrieterrein 'Beekerhoek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object