Beschrijving

Bezoek de projectwebsite heervanbeek.nl
Op de projectwebsite heervanbeek.nl vindt u meer informatie over dit appartement. U kunt via deze website diverse documenten downloaden zoals de brochure, de technische omschrijving, de verkooptekening en het koperswensenboek. Ook vindt u hier informatie over de verkoopprocedure.

Dit fraaie hoekappartement is gelegen op de begane grond aan de Zuid-Oostzijde van het gebouw en beschikt over een eigen tuingedeelte met terras. Het ruime appartement kijkt vanuit de woonkamer uit op de Maastrichterlaan en beschikt over een fijne woonkamer met open keuken, ruime hal, 2 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer voorzien van bad, douche en een wastafel. In de bergruimte is plek voor de wasautomaat en wasdroger. Hierin staat ook de warmtepomp voor de cv en warmtapwater. 

Op de begane grond, aan de achterzijde van het gebouw, bevindt zich de berging voor fietsen e.d. en achter op het parkeerterrein treft u uw eigen parkeerplek aan. Het parkeerterrein is afgesloten door middel van een slagboom en alleen bestemd voor de bewoners.

Kenmerken:

- Ruim appartement voorzien van open keuken
- Woonkamer-keuken ca. 42m2
- 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5m2
- 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad
- Separaat toilet
- Inpandige bergruimte cq installatieruimte van ca 5m2
- Een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
- Eigen berging op de begane grond van ca 7 – 9m2
- privé terras ca 8 m2 aan de woonkamerzijde

Kenmerken