Beschrijving

Bezoek de projectwebsite heervanbeek.nl
Op de projectwebsite heervanbeek.nl vindt u meer informatie over dit appartement. U kunt via deze website diverse documenten downloaden zoals de brochure, de technische omschrijving, de verkooptekening en het koperswensenboek. Ook vindt u hier informatie over de verkoopprocedure.

Dit fraaie hoekappartement met balkon met veel licht inval is gelegen op de 2e verdieping aan de Noord- Oostzijde van het gebouw en kijkt uit op de Proosdijstraat.

Op uw balkon heeft u fraai zicht op de Maastrichterlaan en uitzicht naar Genhout en Schimmert. Het beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, ruime hal, 2 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer voorzien van bad, douche en een wastafel. In de bergruimte is plek voor de wasautomaat en wasdroger. In de 2e bergruimte staat de warmtepomp voor de cv en warmtapwater. 

Op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de berging voor fietsen e.d. en achter op het parkeerterrein treft u uw eigen parkeerplek aan. Het parkeerterrein is afgesloten door middel van een slagboom en alleen bestemd voor de bewoners.

Kenmerken:

- Ruim hoekappartement voorzien van open keuken
- Woonkamer-keuken ca. 50m2
- 2 slaapkamers van ca. 17 en 9,5 m2 
- 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad
- Separaat toilet
- Inpandige bergruimte cq installatieruimte van ca 5m2
- Een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
- Eigen berging op de begane grond van ca 9 m2
- Balkon aan de zijkant van het appartement

GBO:
Appartement: 104 m2 
Balkon: 9 m2 Noord-Oost

Kenmerken