Beschrijving

Op gewilde woonlocatie aan de rand van het centrum ligt deze ruime jonge instapklare eengezinswoning met drie slaapkamers, hobbykamer, garage en tuin. 

Begane grond:
Hal met meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars). Halfhoog betegelde toiletruimte voorzien van een zwevend closet en fonteintje. 
De ruime woonkamer ( 9,01 m x 5,46 m) biedt veel lichtinval door de grote openslaande tuindeuren. De moderne open keuken is voorzien van een aanbouwcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De gehele begane grond is voorzien van een pvc vloer en vloerverwarming. 

Eerste verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1 (3,53 x 2,12 m), slaapkamer 2 (5,45 x 3,24 m) met monoblock airconditioning, slaapkamer 3 (3,45 x 3,24/2,76 m). De overloop en slaapkamers zijn allen voorzien van pvc vloeren. Geheel betegelde badkamer (2,63 x 2,23 m) voorzien van een douche, dubbele wastafel en een zwevend toilet. De hele eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming

Tweede verdieping (hoogte nok: 3,45 m):
Via vaste trap bereikbare ruime slaapkamer / hobbyruimte (9,01 x 5,46 m) met vloerbedekking en een dakraam. Berging met witgoedaansluitingen, het mechanische ventilatiesysteem en de cv-ketel.

Tuin:
Geheel omsloten tuin voorzien van een terras, vlonder en gazon. Vrije toegang achterom via een pad. 
Garage
Ruime garage (6,00 x 3,05 m). Hoogte: 2,88 m. 

Bijzonderheden:
Deze duurzaam gebouwde en instapklare woning is prettig gelegen nabij alle voorzieningen.

Kenmerken: 
Instapklaar
Energiezuinig
Aan rustige weg 
In woonwijk 
Nabij centrum
Nabij scholen 
Nabij openbaar vervoer
Nabij winkels

Voorzieningen:
HR ++ glas
HR +++ triple glas (deels)
Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Zonnepanelen
Vloerverwarming
Mechanische ventilatie
Horren

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken