Beschrijving

In de wijk ‘De Kluis’ gelegen jaren-30 tussenwoning met aanbouw, twee slaapkamers, zolderkamer, buitenberging en tuin met achterom. 

Souterrain:
Via de hal bereikbare provisiekelder (3,41 x 1,76 m).

Begane grond:
Entree/hal. Meterkast (5 groepenkast). Woonkamer (7,00 x 2,84 / 4,74 m) voorzien van een parketvloer en elektrische sfeerhaard. Gesloten keuken (4,22 x 2,06 m) met aanbouwcombinatie voorzien van keramische kookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser en oven. Halfhoog betegelde toiletruimte. Eenvoudige tuinkamer/serre. 

Eerste verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1 (4,42 x 2,39 m), slaapkamer 2 (3,68 x 2,25 m). Badkamer (3,47 x 2,20 m) met douche, ligbad, toilet en wastafel.

Zolder (2,60 m nokhoogte):
Via een vaste trap in slaapkamer 2 bereikbare zolderkamer (4,46 x 2,40 m)

Tuin:
Achtertuin met achterom. Buitenberging met opstelling van de CV-ketel (Intergas 2012, huurtoestel) en witgoedaansluitingen. 

Bijzonderheden:
Deze eengezinswoning op loopafstand van het centrum is centraal gelegen t.o.v. scholen, winkel, openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen. Deze woning verdient aanpassing aan de moderne woonwensen.

Kenmerken:
Kluswoning
Aan rustige weg
Aan plantsoen
Nabij centrum
Nabij scholen
Nabij openbaar vervoer

Voorzieningen:
Buitenberging
Tuin
Kunststof kozijnen (deels)
Houten kozijnen (deels)
Dubbele beglazing (deels)

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken