Beschrijving

Vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, garage en tuin. Gelegen op geliefde locatie in Oud-Geleen nabij alle voorzieningen.

Souterrain:
Via bijkeuken bereikbare kelderberging (3,95 x 1,82 m). Opstelling van de cv-ketel (Buderus, huurtoestel) en de gasboiler (Sentry, huurtoestel).

Begane grond:
Ruime hal met leisteenvloer, garderobe en meterkast (8 groepenkast). Gastentoilet met zwevend closet en fonteintje.
Z-vormige woonkamer (8,10 x 4,44/3,53 m) met leisteenvloer, optimaal tuincontact en schuifpui naar het terras. Gesloten keuken (3,97 x 2,88 m) met keukencombinatie voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Bijkeuken (3,98 x 1,69 m) met tegelvloer, tuindeur en witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1 (4,01 x 3,93 m) met toegang tot balkon, slaapkamer 2 (4,02 x 3,41 m) en slaapkamer 3 (3,50 x 2,90 m), allen afgewerkt met laminaatvloeren.
Geheel betegelde badkamer (3,95 x 1,81 m) met ligbad voorzien van douchescherm, tweede toilet en 2 wastafels.

Tweede verdieping/zolder (1,25 m hoog):
Via vlizotrap bereikbare zolderberging.

Bijzonderheden:
Gelegen op de hoek van de Pastoor Vonckenstraat en het Schuttersplein bevindt deze woning zich op een steenworp afstand van o.a. een basisschool en diverse winkels en Horecazaken. Ook het Danikerbos bevindt zich op korte afstand.
Inhoud woonhuis: 500 m3, inhoud garage: 130 m3.

Kenmerken:
Nabij Horeca
Nabij openbaar vervoer (lijnbus en NS-station)
Nabij natuurgebied
Nabij scholen
Nabij winkels

Voorzieningen:
Houten kozijnen
Dubbele beglazing
Enkele beglazing (grotendeels)
Rolluiken (gedeeltelijk)

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken