Beschrijving

In geliefde woonomgeving gelegen, zeer riant herenhuis met werkkamer/atelier, 5 slaapkamers en 2 hobbyruimtes. Het pand beschikt verder over een circa 35 meter diepe achtertuin met optimale privacy en een garage. 
Uitstekende locatie nabij scholen, openbaar vervoer en zowel het stadscentrum van Geleen als het buurtcentrum van Oud-Geleen.

Souterrain:
Via de keuken bereikbare kelder bestaande uit kelderhal, berging 1 (5,80 x 2,57/1,96 m) en berging 2 (4,27 x 3,00 m). Opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2004, eigendom) in het trapportaal naar de kelder.

Begane grond:
Entree. Vestibule en hal met tegelvloer. Gastentoilet met zwevend closet en fonteintje.
Royale woonkamer bestaande uit zitkamer met erker, eetkamer en tuinkamer/serre. Het leefgedeelte is circa 41 m2 groot (11,80 x 3,97/3,39 m), voorzien van mozaïekparketvloer en beschikt over een schouwpartij en dubbele openslaande tuindeur naar het terras. Ruime gesloten keuken met tegelvloer een moderne aanbouwcombinatie (2015) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, 2 ovens, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser.
Ruime werkkamer/atelieruimte (5,19 x 4,47 m) met vinylvloer.

Eerste verdieping:
Via authentieke bordestrap bereikbare overloop. Slaapkamer 1 (4,50 x 4,48 m) met laminaatvloer, slaapkamer 2 (4,30 x 3,41 m) met dubbele openslaande deur naar het balkon, en slaapkamer 3 (3,99 x 3,97 m). Wasruimte (= voormalige slaapkamer | 2,97 x 2,91 m).
Geheel betegelde badkamer (2,93 x 2,54 m) met badmeubel en inloopdouche. Separate toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare, royale zolderverdieping.
Overloop. Slaapkamer 4 (3,59 x 2,93) m met separate bergruimte en slaapkamer 5 (4,69/2,94 x 3,38 m). Hobbyruimte/berging 1 (5,88 x 1,88 m) en hobbyruimte/berging 2 (4,21 x 2,47 m).

Tuin:
Ruime voortuin. Circa 35 meter diepe achtertuin met terras (deels overdekt, gazon, stenen fietsenberging en vrije toegang via een pad aan de zijkant van de woning. In de achtertuin bevindt zich een eenvoudige prefab garage die vrij toegankelijk is via een weg aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
Deze uiterst royale woning is zeer fraai gesitueerd in een groene omgeving nabij alle voorzieningen. Het pand is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie.

Kenmerken:
Aan rustige straat
Nabij scholen
Nabij openbaar vervoer
Nabij uitvalswegen

Kenmerken:
Houten kozijnen
Enkele beglazing
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Garage
Tuin

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken