Beschrijving

Op mooie landelijke locatie aan de rand van Obbicht gelegen, geheel onderkelderde bungalow met vrijstaande bedrijfsruimte (542 m2). 

Woonhuis:
Souterrain:
Via de bijkeuken bereikbare kelder bestaande uit de volgende ruimtes: 
Kelderhal. Kelderberging 1/kantoor (7,37 x 6,00 m), momenteel d.mv. een lichte wandconstructie onderverdeeld in 2 ruimtes en voorzien van een separate entree via een trap in de achtertuin. Kelderberging 2 (3,55 x 7,37 m), kelderberging 3 (3,70 x 2,32 m) en kelderberging 4 (7,37 x 3,48 m).

Begane grond:
Entree. Hal met meterkast (8 groepenkast) en garderobe. Toiletruimte met zwevend closet.
Woonkamer met open keuken (7,46 x 6.00 m = 45 m2) met leisteenvloer, pelletkachel en schuifpui naar het terras. De keuken is uitgerust met een moderne aanbouwcombinatie (2012) met bar, voorzien van inductiekookplaat, combioven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en composiet werkblad. Bijkeuken (2,00 x 1,78 m) met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2012, eigendom).
Slaapkamer 1 (4,56 x 3,53 m) en slaapkamer 2 ( 3,53 x 2,79 m). Moderne, geheel betegelde badkamer (2020 | 3,35 x 1,74 m) met inloopdouche en badmeubel. 

Tweede verdieping/zolder:
Via vlizotrap bereikbare, geïsoleerde zolderberging (circa 1,85 m hoog).

Bijzonderheden:
Het woonhuis is voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2012) en 14 zonnepanelen. Het perceel beschikt niet over een aardgasaansluiting en er is daarom een eigen gastank aanwezig. 

Bestemming/bedrijfsdoeleinden:
Er geldt een bestemming  'bedrijf' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan ’Obbicht en Grevenbicht’ met de functieaanduiding ‘Autoschadebedrijf’. Voor alle informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, ga naar de website ruimtelijkeplannen.nl

Bedrijfsruimte:
Royale bedrijfsruimte (36,65 x 14,80 m = 542 m2) voorzien van 3 overheaddeuren, 3 separate toegangsdeuren, toiletruimte en diverse opslagruimtes.
Momenteel is deze bedrijfsruimte in gebruik als werkplaats voor een autoschadeherstel- en restauratiebedrijf en uitgerust met een spuitcabine, een hefbrug, 3 richtbanken en een afzuiginstallatie. Tevens is er een verwarmingsinstallatie (stookolie) aanwezig.
De werkplaats beschikt over een eigen adres (Beelaertsstraat 5 Obbicht).


Tuin/erf:
Het woonhuis beschikt over voor-, achter- en zijtuin en een groot beklinkerd terras. Tevens is er zowel aan de voor- als achterzijde een huisweide aanwezig. 
Aan de voor- en achterzijde van de werkplaats bevindt zich een ruim verhard terrein met de mogelijkheid om meerdere auto’s te stallen.

Kenmerken:
Aan rand van de bebouwde kom
Nabij scholen
Nabij uitvalsweg
Landelijke ligging

Voorzieningen:
Bedrijfsruimte
Dakisolatie
Dubbele beglazing
Kunststof kozijnen
Zonnepanelen
Elektrische rolluiken

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken