Beschrijving

In rustige woonwijk gelegen woonhuis met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Begane grond:
Hal met meterkast (10 groepenkast). Halfhoog betegelde toiletruimte. Woonkamer (6,51 x 3,97 m) met airconditioning. Gesloten keuken (3,37 x 3,04 m) voorzien van aanbouwcombinatie met koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Bijkeuken / serre (3,68 x 1,95 m) met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin.  

Eerste verdieping:
Overloop. Volledig betegelde badkamer (3,01 x 1,97/0,90 m) met douche, wastafel, zwevend toilet.
slaapkamer 1 (3,98 x 3,41 m) met airconditioning, slaapkamer 2 (4,00 x 3,03 m) met airconditioning. Slaapkamer 3 (3,38 x 3,04 m).

Tuin:
Geheel omsloten beklinkerde achtertuin met veel privacy, vrije toegang achterom en en toegang tot de garage. 

Garage:
Garage (3,27 x 5,70 m) met sectionale garagedeur en cv-ruimte met opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2016, huur). Oprit met carport. 

Bijzonderheden:
Deze eengezinswoning is gelegen in de wijk “Broeksittard” nabij alle voorzieningen. Het pand verdient aanpassing aan de moderne woonwensen.  

Kenmerken:
Aan rustige weg
In woonwijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij scholen

Voorzieningen:
Tuin
Kunststof kozijnen (deels)
Houten kozijnen (grotendeels)
Dubbele beglazing
Rolluiken (grotendeels)
Carport
Garage
Airco
Alarm

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken