Beschrijving

Karakteristiek woonhuis met aanbouw, tuin en eenvoudige garage. Deze leuke tussenwoning is instapklaar en rustig gelegen aan een verkeersluwe straat en een plantsoen (achterzijde).

Souterrain:
Kelderberging (3,47 x 1,16 m), bereikbaar via de keuken.

Begane grond:
Entree. Hal met meterkast (5 groepenkast).
Woonkamer met aanbouw (11,65 x 3,94/3,05 m = 39 m2) voorzien van schuifpui naar de achtertuin en afgewerkt met laminaatvloer en gladde stucwerkwanden en -plafonds. Open keuken (2,94 x 1,88 m) voorzien van aanbouwcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koel-vriescombinatie en vaatwasser.
Halfhoog betegelde moderne badkamer (2,29 x 2,04 m) met inloopdouche, toilet en witgoedaansluitingen. Tweede, halfhoog betegelde badkamer (2,14 x 2,04 m) met ligbad en badkamermeubel.

Eerste verdieping:
Overloop met dakkapel en bergkasten. Slaapkamer 1 (4,31 x 2,58 m) en slaapkamer 2 (3,01 x 2,56 m), beiden afgewerkt met laminaatvloeren. Berging met opstelling van de cv-ketel (Remeha HR-combi 2018, eigendom).

Tuin:
Geheel omsloten en betegelde achtertuin met vrije toegang achterom. Eenvoudige prefab garage (6,46 x 3,20 m) met kanteldeur en separate toegangsdeur.

Bijzonderheden:
Dit sfeervolle woonhuis is aangebouwd en gemoderniseerd in 2018. Het pand is instapklaar en verkeert in een goede staat van onderhoud.
Gericht op het uniforme uiterlijk van de wijk is de (nieuwe) eigenaar verplicht om het uiterlijk aan de voorzijde in stand te houden.

Kenmerken:
Aan plantsoen
Aan rustige straat
Nabij openbaar vervoer (lijnbus)
Nabij uitvalswegen
Nabij winkels

Voorzieningen
Houten kozijnen 
Kunststof kozijnen (schuifpui)
Dubbele beglazing
Vloerisolatie

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken