Werkwijze

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseren onze ervaren makelaars u graag over de mogelijkheden van uw woonhuis of appartement en de wijze waarop het zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Uiteraard is er daarbij voldoende ruimte voor uw eigen wensen.

U krijgt een eerlijk waardeadvies en samen met u bepalen we de juiste verkoopstrategie. Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed op een professionele manier wordt aangeboden tegen marktconforme prijzen. De eigen website in combinatie met de overige relevante internetportalen zorgen voor een optimaal bereik. Ook wordt uw aanbod getoond in onze etalages op uitstekende zichtlocaties.

Gedurende het verkooptraject heeft u een vast aanspreekpunt. Uw eigen makelaar volgt de voortgang van het proces en begeleidt u tot het moment van de overdracht aan de koper.

Met 2 kantoren in de regio zijn wij altijd dichtbij en goed bereikbaar. Van hieruit springen wij optimaal in op ad hoc vragen van opdrachtgevers en kopers. Wij zijn groot genoeg om flexibel te kunnen reageren op vragen uit de markt maar klein genoeg om persoonlijk contact te kunnen onderhouden met onze klanten.

Telefonisch zijn wij bereikbaar: overdag, ’s avonds en in het weekend!

Enkele belangrijke USP’s

  • Brede regionale marktkennis
  • Persoonlijk en betrokken
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Servicegericht en flexibel
  • Concurrerende tarieven
  • Gratis adviesgesprek en eerlijke waardebepaling
  • Altijd dichtbij met 2 kantoren in de Westelijke Mijnstreek

 

Ook begeleiden wij u bij de aankoop van uw nieuwe woning of appartement! Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Indien u graag meer wilt weten neem dan contact op met ons kantoor of direct met de betreffende makelaar,
Ronald Mullens, 06 - 290 86 137, r.mullens@royworks.nl