Onze verkoopbegeleiding

Een woning verkopen kan een tijdrovend en lang verkooptraject zijn. Maar niet met de juiste verkoopbegeleiding en beste regionale marktkennis. Want onze woningmakelaar weet als geen ander wat er leeft in regio Sittard, Geleen en omstreken (20 km). We kennen de lokale woningmarkt en kunnen daar slim op inspelen. In een vrijblijvend adviesgesprek leggen we precies uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis waardebepaling

Wat is mijn woning waard? Dat is het eerste wat je wil weten als je jouw huis gaat verkopen. Bij de eerste kennismaking doet onze verkoopmakelaar direct een gratis waardebepaling. Dit is een reële inschatting van de verkoopwaarde van jouw woning. Cruciaal om het huis goed in de woningmarkt te zetten. Bovendien, weet je zo meteen waar je aan toe bent.

Presentatie van het huis

Jouw woning verdient een professionele presentatie. Samen maken we een keuze uit de vele mogelijkheden die er op dat gebied zijn. Onze vastgoedfotograaf maakt een mooie fotoreportage. Vervolgens stellen we een complete verkoopbrochure samen. We zorgen ervoor dat het huis via diverse kanalen, online en offline, verspreid wordt. Ook plaatsen we de woning op relevante websites, zoals funda.nl, woonpleinlimburg.nl, jaap.nl en huislijn.nl. Met als doel een snelle verkoop.

Bezichtigingen en onderhandelingen

We houden je op de hoogte en onderhouden contact tijdens het hele verkoopproces. Zijn er bezichtigingen geweest? Dan hoor je na afloop hoe deze zijn verlopen en wat de reacties waren. Op basis daarvan kunnen we onze verkoopstrategie bijstellen. Maar altijd in goed overleg. Als iemand een bod op de woning doet, gaan we voor je onderhandelen. Ook hier blijven we je adviseren en proberen we uiteindelijk een koop te sluiten.

Afhandeling en nazorg

Is de woning verkocht? We zorgen voor een nette afhandeling van onze verkoopbegeleiding. Dat houdt in dat we de koopovereenkomst opstellen, documenten opvragen, de woning opleveren aan de koper en een afspraak bij de notaris regelen voor overdracht van de woning. Gaat er iets mis? Ook dan helpen we met het zoeken naar een geschikte oplossing.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze verkoopmakelaar.