Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Zurichstraat 0 ong Sittard, Limburg

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

Op de meest prominente zichtlocatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna, ontwikkelt en bouwt onze opdrachtgever ca. 3400 mē bedrijfsvastgoed (bedrijfsruimte, kantoren/showroom, loadingdocks en ruim buitenterrein) volledig toegesneden op uw wensen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om tot een hoogte van 12 meter te bouwen. Het is in deze fase mogelijk om uw wensen inclusief metrages aan te passen aan uw gewenste functionaliteit en plan van eisen. Ook kleinere metrages zijn in overleg mogelijk. Oplevertermijnen mede in overleg. Oplevering in 2021 behoort tot de mogelijkheden. Gezien de directe nabijheid van de diverse uitvalswegen (A2/A76/E314) is dit de ideale hub voor uw organisatie.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is in aanbouw. In overleg met de verhuurder kan een specifiek op huurder afgestemd opleveringsniveau worden vastgesteld.

PARKEERVOORZIENING
Op het eigen terrein zullen ca. 25 parkeerplaatsen gesitueerd zijn.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: tien jaar (10) en telkens verlengingsperioden van tien (10) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. De waarborgsom dient voorafgaand aan de ingebruikname van het object gestort te worden.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
3.400 m²
Opp kantoorruimte
500 m²
In units vanaf
100 m²
Opp bedrijfshal
2.900 m²
In units vanaf
1.410 m²
Opp terrein
1.185 m²
Perceel
4.085 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Zurichstraat 0 ong Sittard, Limburg

naar Zurichstraat 0 ong Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object