Dé bedrijfsmakelaar voor uw vastgoed.

Bedrijfsmakelaar Sittard, Geleen en omgeving

ROYWORKS Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in Sittard aan de Leyenbroekerweg 29. Onze gespecialiseerde bedrijfsmakelaars ontzorgen u tijdens het verkoop/ verhuurtraject en verbinden op een succesvolle manier lokale vraag en aanbod. Tevens begeleiden wij huurders en kopers in hun zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Op basis van onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen we u hiermee optimaal van dienst zijn.

Bekijk hier het actuele aanbod bedrijfspanden

Uw bedrijfspand verkopen of verhuren

Vanaf 2006 heeft ROYWORKS Bedrijfsmakelaardij gebouwd aan zowel een sterke band met haar verhuurders/ verkopers als aan de vindbaarheid voor huurders/ kopers. Op professionele wijze proberen wij huurders/ kopers en verhuurders/ verkopers succesvol met elkaar te verbinden. We zijn gespecialiseerd in o.a. bedrijfsruimten, winkelruimten, kantoorruimten, bedrijfskavels of bedrijfswoningen in de Westelijke Mijnstreek.

Lees meer over verkopen of verhuren

Een bedrijfspand aankopen of aanhuren

ROYWORKS ontzorgt u ook in uw zoektocht naar een geschikte bedrijfslocatie. Wij zijn sterk lokaal geïnformeerd en kunnen uw vraag hierdoor goed matchen met het bestaande aanbod of) met panden die nog niet op de markt zijn. Elk dossier benodigt een andere aanpak, vandaar dat wij voor een oplossing op maat kiezen. Wij helpen u met zowel aankoopbegeleiding als aanhuurbegeleiding

Lees meer over aankopen of aanhuren