Partners

Taxateur onroerend goed

Op het gebied van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed kunnen we je, met behulp van een externe taxateur, taxatie dienstverlening aanbieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een regionaal en nationaal netwerk dat is opgebouwd in de afgelopen 30 jaar. Het taxeren van jouw onroerend goed kan ten behoeve van financieringsdoeleinden, fiscale doeleinden of aan- of verkoopbeslissing. De taxateur is lid van de NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), de REV (Recognised European Valuer) en TMI (Taxatie Management Instituut).

Bedrijfstaxatie

Bij de aankoop of verkoop van een bedrijfspand is het nodig om de waarde van het pand te laten vaststellen. Een bedrijfstaxatie zorgt ervoor dat je een bedrijfspand voor de juiste prijs koop of verkoopt. Ook bij de huur of verhuur van een bedrijfspand is een taxatie nodig om te checken of de hoogte van de huurprijs goed is. Het taxatierapport moet voldoen aan alle wettelijke eisen en de voorwaardes die de financier of bank stelt.

Woning taxatie

Als je een woning koopt of verkoopt moet je het huis laten taxeren door een gecertificeerd taxateur. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van je regio. Een taxatie is anders dan een waardebepaling. Voor een hypotheekaanvraag overleg je een taxatierapport met de hypotheekverstrekker. Dat heb je nodig voor het verkrijgen van financiering. Hieraan zijn taxatiekosten verbonden. ROYWORKS werkt met een ervaren taxateur die dit allemaal voor je kan regelen.

Bedrijfshypotheek en hypotheek woning

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Als je een woning gaat kopen is het normaal dat deze vraag door je hoofd spookt. Geen zorgen! Of het nu gaat om een bedrijfshypotheek of een hypotheek voor je woning: de adviseurs van BSB kunnen je voorzien van een onafhankelijk advies. Op hetzelfde adres als Royworks Woningmakelaar is BSB verzekeringen gevestigd. BSB heeft dezelfde persoonlijke aanpak als het team van Royworks en zal je als relatie ontzorgen bij het vinden van een hypotheek die bij je past. Doordat ze werken met meerdere onafhankelijke aanbieders, kunnen ze naast een scherpe rente en uitstekende hypotheekvoorwaarden maatwerk leveren. Ook als het gaat om verzekeringen, zowel particulier als zakelijk, kun je terecht bij BSB Verzekeringen.

Wil je weten wat BSB voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van hun onafhankelijke adviseurs via 046 4 230 231 of check de website van BSB Verzekeringen en maak gebruik van het contactformulier op hun website.