_RVF4734.jpg _RVF4735.jpg _RVF4739 kopie.jpg B53C5053-F047-48BA-BDB6-9BD52781B34C.jpeg RVF_2790.jpg RVF_2792.jpg _RVF4742.jpg
_RVF4734.jpg
_RVF4735.jpg
_RVF4739 kopie.jpg
B53C5053-F047-48BA-BDB6-9BD52781B34C.jpeg
Nieuw in verhuur

Te huur: Middelweg 2, 6191 NC Beek

€ 2.095,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 365 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 765 m²
In units vanaf 300 m²
Status Nieuw in verhuur

Beschrijving

OBJECT
De bedrijfsruimte gelegen op industrieterrein de Beekerhoek is ca. 300 m² groot en beschikt verder over een aangrenzende kantoorruimte (ca. 65 m²) en een ruim buitenterrein (ca. 765 m²). De achtergelegen bedrijfsruimte is verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 177 m² en op de verdieping is ca. 123 m² opslagruimte aanwezig. De kantoorruimte (voorzien van airco) is via de verdiepingsvloer in de hal te bereiken. Het buitenterrein is deels bestemd voor parkeren en deels voor buitenopslag. Het object is uitermate geschikt om te worden gebruikt als opslagruimte.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie,- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiënteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Welkoop, Subway, Praxis en diverse lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is 'Beeker Hoek' vastgesteld op 7 juli 2011. Volgens het bestemmingsplan is de bedrijfsruimte bestemd voor bedrijven in milieucategorie 3.1, 3.2 en 4.1. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf die de ruimte enkel als opslagruimte gaat gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of u kunt de website van ruimtelijkplannen raadplegen.

PARKEERVOORZIENING
Op het eigen terrein zijn een negen parkeerplaatsen beschikbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per 31 december 2023.

SERVICEKOSTEN (€ 385,00 per maand excl. btw)
- ramen wassen 4 x per jaar binnen/buiten;
- aansluiting meldkamer;
- onderhoud CV, inbraakbeveiliging en ontruimingsinstallatie;
- controle brandblussers en airco's;
- onderhoud CV ketel;
- onderhoud groenvoorziening;
- verbruik gas, water en elektriciteit.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt (bij voorkeur) per kwartaal vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben overgemaakt.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaardmodel ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 410
Huurprijs € 2.095,- per maand
Servicekosten € 385,- per maand
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 mei 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 765 m²
VVO 300 m²
In units vanaf 300 m²
Kantoor oppervlakte 65 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 365 m²
Energieverbruik
Energielabel A+
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken