IMG_6723.jpg IMG_6711.jpg IMG_6712.jpg IMG_6713.jpg IMG_6714.jpg IMG_6715.jpg IMG_6716.jpg IMG_6717.jpg IMG_6718.jpg IMG_6719.jpg IMG_6720.jpg IMG_6721.jpg IMG_6722.jpg 5713_B-00-Situatie-Terreininrichting_Wijz.A.jpg 5713_B-04-Aanzichten_Wijz.A.jpg 5713_B-07-Bouwbesluit - Brandcomp._Wijz.A.jpg
IMG_6723.jpg

Te huur: Provincialeweg Noord 85, 6439 AB Doenrade

€ 65,-/m2/jr
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 1.600 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 2.000 m²
In units vanaf 300 m²

Beschrijving

Op uitstekende zichtlocatie, in de groene omgeving van Beekdaelen grenzend aan Sittard bieden wij een deel van dit fraaie bedrijfscomplex aan met een moderne en markante uitstraling. Het complex waarin onder andere gevestigd De Uiver Ralf Feijts, bestaat uit diverse onderdelen te weten showrooms, kantoren, werkplaats met kantoren, magazijn en kantine. Het deel van het complex dat thans te huur is voor een bijpassende bedrijfsactiviteit, betreft bedrijfsruimte / showroom en/of werkplaats met diverse nevenruimten aan de linkerzijde. Deze is in totaliteit 1.600 m² en is beschikbaar in units vanaf 300 m² of groter.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt aan de gemeentegrens met Sittard en is uitstekend met eigen vervoer en openbaar vervoer alsook met grotere vrachtwagens bereikbaar. De ontsluiting, naar de A76 richting Maastricht / Eindhoven / Antwerpen is eenvoudig en duidelijk. Naar de noordelijk richting is Sittard en in zuidelijke richting Heerlen / Parkstad via de regionale rondwegen uitstekend bereikbaar en is de locatie langs deze weg een absolute zichtlocatie. De autosnelweg A2 is op 12 minuten rijafstand en de A76 op 10 minuten rijafstand.

SHOWROOM/VERKOOPRUIMTE:
- totaal ca. 1.600 m² werkplaats / showroom eventueel met kitchenette en toiletgroep. Het is mogelijk om dit in kleinere gedeelten (v.a. 300m²) op te splitsen.
- glad afgewerkte betonvloeren / vloeistofdicht - ruime parkeerfaciliteiten rondom
- glazen puien naar de rondweg gericht
- zes overheaddeuren aan de straatzijde
- uitgebreide elektra aansluitingen
- zichtlocatie aan de drukdoorgaande Provinciale weg

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein bij alle onderdelen, zowel aan de voorzijde alsook deels aan de achterzijde.

BESTEMMING
Het complex is conform het vigerende bestemmingsplan geschikt voor vele bedrijfsdoeleinden en bij uitstek voor de automotive branche of grootschalige handelsactiviteiten, in de bestemmingscategorie tot max. 3.1. kopie bestemmingsplan en informatie via de makelaar.

BIJZONDERHEDEN
- ideaal voor handelsactiviteiten en vele bedrijfsdoeleinden
- uitstekende staat van onderhoud
- zware E-aansluitingen beschikbaar
- maatwerk bedrijfsruimten v.a. 300m²
- voldoende vrije hoogte
- verlichting en verwarming
- zichtlocatie
- direct beschikbaar

Huurvoorwaarden:
- huurprijs op aanvraag
- huurtermijn: uitgangspunt is 5 jaren + 5 verlengingsjaren of in overleg.
- indexering: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)
- zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief BTW. Huurcontract: model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met ons kantoor.

Dit object wordt collegiaal aangeboden met NVM-kantoor V&H Vastgoed

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 3
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 december 2021
Laatste wijziging Woensdag 29 mei 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.000 m²
VVO 1.600 m²
In units vanaf 300 m²
Vrije hoogte 6,5 m.
Uitrusting
Uitrusting Lichtstraten
Overheaddeuren
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Oirsbeek D 869
Perceeloppervlakte 2.210 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken