RVF_8968.jpg IMG_4712.jpg IMG_4713.jpg IMG_4716.jpg IMG_4717.jpg IMG_4715.jpg IMG_4718.jpg IMG_4719.jpg IMG_4720.jpg IMG_4721.jpg IMG_4722.jpg IMG_4723.jpg IMG_4724.jpg IMG_4725.jpg IMG_4714.jpg IMG_4711.jpg RVF_8968a.jpg
RVF_8968.jpg
IMG_4712.jpg
IMG_4713.jpg
IMG_4716.jpg
Nieuw in verhuur

Te huur: Hofkamp 29E, 6161 DC Geleen

€ 850,- /mnd
Type object Kantoor
Totale VVO 120 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 120 m²
In units vanaf 120 m²
Status Nieuw in verhuur

Beschrijving

OBJECT
Op de tweede verdieping ligt deze representatieve kantoorruimte (ca. 120 m²), verdeeld over een kantoortuin, vier spreekkamers, een aparte kitchenette en een toilet.

LOCATIE
Binnen enkele autominuten is de A76 en van daaruit de A2 en E314 te bereiken, vanuit de Hofkamp. Hofkamp is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

KANTOORRUIMTE
Binnenkomend in een gemeenschappelijk voorportaal bevindt zich de trap naar de tweede verdieping waar de ingang van de kantoorruimte is. De beschikbare ruimte bestaat uit 1 kantoortuin, 4 spreekkamers, de keuken en het toilet. Verder is de kantoorruimte v.v. vloerbedekking, databekabeling en lamellen. Vanwege de hoeklocatie heeft het kantoor veel lichtinval.

PARKEERVOORZIENING
Gratis parkeren is mogelijk voor de deur en in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

SERVICEKOSTEN (€ 400,00 per maand excl. btw)
De servicekosten bestaan uit het verbruik van water, elektriciteit, gas, de schoonmaak van het trappenhuis, onderhoud algemeen, het gebruik van de parkeerplaatsen en het internet (glasvezel).

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
In overleg.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 415
Huurprijs € 850,- per maand
Servicekosten € 400,- per maand
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 6 juni 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 120 m²
VVO 120 m²
In units vanaf 120 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel B

Kaart

Sluiten

Recent bekeken