Raadhuisstraat_21-10.jpg Raadhuisstraat_21-11.jpg Raadhuisstraat_21-12.jpg Raadhuisstraat_21-9.jpg Raadhuisstraat_21-4.jpg Raadhuisstraat_21-6.jpg Raadhuisstraat_21-7.jpg Raadhuisstraat_21-5.jpg Raadhuisstraat_21-3.jpg Raadhuisstraat_21-8.jpg Raadhuisstraat_21-2.jpg Raadhuisstraat_21-13.jpg Raadhuisstraat_21-14.jpg
Raadhuisstraat_21-10.jpg
Raadhuisstraat_21-11.jpg
Raadhuisstraat_21-12.jpg
Raadhuisstraat_21-9.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Raadhuisstraat 21, 6161 GB Geleen

€ 1.295,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 220 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 239 m²
In units vanaf 220 m²
Status Verhuurd

Beschrijving

OBJECT
Op steenworp afstand van de Geleense markt ligt deze ruime winkelruimte van ca. 220 m². Het pand heeft een frontbreedte van 8,50 meter met een glazen pui. Door het vele glaswerk treedt er veel daglicht binnen in de ruimte. De ruimtelijke winkel beschikt o.a. over meerdere airco-units (A++), een systeemplafond en een strakke tegelvloer. Er kan onder de Markt voor 1 uur gratis geparkeerd worden. In de directe omgeving zijn verder voldoende betaalde opties.

BIJZONDERHEID
Het pand kan tevens gekocht worden. De vraagprijs voor dit object bedraagt € 175.000 k.k..

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie, culturele en ontspannende voorzieningen en diverse horeca invullingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar de websites van ruimtelijkplannen of bagviewer.

LOCATIE
Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan in de directe omgeving betaald geparkeerd worden. Ook zijn er op enkele minuten loopafstand gratis parkeermogelijkheden.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is geen omzetbelasting over de huurpenningen verschuldigd.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 365
Huurprijs € 1.295,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 27 september 2023
Laatste wijziging Maandag 22 januari 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1935
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 239 m²
VVO 220 m²
In units vanaf 220 m²
Verkoopoppervlakte 160 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel C

Kaart

Sluiten

Recent bekeken