Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6522.jpg Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6525.jpg Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6533.jpg RVF_RKSWC61-4.jpg RVF_RKSWC61-1.jpg RVF_RKSWC61-3.jpg RVF_RKSWC61-2.jpg RVF_RKSWC61-5.jpg RVF_RKSWC61-6.jpg RVF_RKSWC61-7.jpg RVF_RKSWC61-8.jpg RVF_RKSWC61-9.jpg RVF_RKSWC61-10.jpg RVF_RKSWC61-11.jpg RVF_RKSWC61-12.jpg RVF_RKSWC61-13.jpg RVF_RKSWC61-14.jpg
Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6522.jpg
Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6525.jpg
Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6533.jpg
RVF_RKSWC61-4.jpg

Te huur: Rijksweg Centrum 61, 6161 EC Geleen

€ 3.495,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 800 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 870 m²
In units vanaf 800 m²

Beschrijving

OBJECT
ZICHTLOCATIE - Ca. 800 m² commerciële ruimte met ruime bestemmingsmogelijkheden, gelegen aan de doorgaande weg tussen Sittard en Geleen bij het busstation. De commerciële ruimte is verdeeld in ca. 500 m² winkelruimte en ca. 300 m² magazijnruimte. De magazijnruimte kan ook bij de winkel getrokken worden met enkele aanpassingen. Aan de achterzijde van het pand zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

LOCATIE
Gelegen aan de doorgaande weg en in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en culturele en ontspannende voorzieningen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar de websites van ruimtelijkplannen of bagviewer.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76.

PARKEERGELEGENHEID
Aan de achterzijde van het pand zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar. Er kan verder voor de deur en in de verdere omgeving betaald geparkeerd worden. Ook zijn er op enkele minuten loopafstand gratis parkeermogelijkheden.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 247
Huurprijs € 3.495,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 14 september 2022
Laatste wijziging Vrijdag 24 maart 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1954
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 870 m²
VVO 800 m²
In units vanaf 800 m²
Verkoopoppervlakte 500 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Kadastrale gegevens
Sittard-Geleen F 4311 Sittard-Geleen F 4311
Perceeloppervlakte 870 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken