IMG_4299.jpg IMG_4300.jpg IMG_4301.jpg IMG_4302.jpg
IMG_4299.jpg
IMG_4300.jpg
IMG_4301.jpg
IMG_4302.jpg

Te huur: Sourethweg 7M, 6422 PC Heerlen

€ 1.350,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 264 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 132 m²
In units vanaf 264 m²

Beschrijving

BEDRIJFSRUIMTE
De beschikbare unit bestaat uit - 132 m² b.g.g. (totaal 264 m²)
• In totaal 3 parkeerplaatsen inbegrepen
• Mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen
• Mogelijkheid voor reclame op de voorgevel
• Glasvezel internet

Verder voorzieningen die in het pand aanwezig zijn:
- Meterkast met verdeelkast, glasvezel en meters elektra/water;
- Diverse elektrapunten/wandcontactdozen;
- Verlichtingspunten;
- Toilet;
- Keukenblok;
- Elektrische overheadpoort;
- Aansluiting vloerverwarming (slangen en verdelers).

HUURPRIJS
Jaar 1: € 1.350,- per maand te vermeerderen met BTW.
Jaar 2: € 1.550,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN € 100,00 per maand excl. btw.
- schoonmaak buitengevel;
- dakonderhoud;
- glasverzekering;
- onderhoud technische installaties.

LOCATIE
De locatie van de bedrijfsgebouwen is het voormalige LIOF terrein op het bedrijventerrein De Beitel te Heerlen. De Beitel is met een oppervlakte van 132 hectare het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg en bestaat voornamelijk uit grote en middelgrote, bovenregionale bedrijven. De gevestigde bedrijven zijn voornamelijk actief in de sectoren groothandel, industrie, transport en distributie. Er zijn hier zowel internationale als lokale bedrijven gevestigd.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de A76 en N281 met goede verbindingen naar zowel België als Duitsland (grote steden als Aken, Maastricht (Airport), Luik en Sittard). Ook is openbaar vervoer richting Heerlen Centrum op loopafstand beschikbaar. Tools Heerlen wordt gerealiseerd op een zichtlocatie aan de rand van het industrieterrein, direct naast het Limburgse heuvellandschap op korte afstand van de Duitse grens.

BESTEMMING
Er geldt een enkelbestemming 'bedrijventerrein' voor dit object met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen en bagviewer.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 390
Huurprijs € 1.350,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 25 januari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2022
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 132 m²
VVO 264 m²
In units vanaf 264 m²

Foto's

Kaart

Sluiten

Recent bekeken