MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-16.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-17.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-06.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-01.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-02.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-05.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-09.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-11.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-12.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-13.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-14.jpg MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-15.jpg
MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-16.jpg
MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-17.jpg
MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-06.jpg
MKRS-Prinssenstraat 52 Landgraaf-01.jpg
Nieuw in verhuur

Te huur: Prinssenstraat 52, 6372 EX Landgraaf

Prijs op aanvraag
Type object Winkelruimte
Totale VVO 1.000 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 2.500 m²
In units vanaf 1.000 m²
Status Nieuw in verhuur

Beschrijving

OBJECT - RUIM WINKELPAND MET 40 PARKEERPLAATSEN
In het centrum van de wijk Schaesberg (Landgraaf) bevindt zich deze winkelruimte. Het object heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m² verdeeld in verkoopruimte, personeelsruimte en opslag. Het object beschikt over diverse bestemmingsmogelijkheden dat ook kantoren of maatschappelijke invullingen toestaat.

LOCATIE
De wijk Schaesberg is gelegen tussen Landgraaf en Heerlen in. Het object is omringd door (inter)nationale winkelondernemers zoals de Aldi, Jumbo en Action. Verder zijn er ook diverse lokale en horeca invullingen terug te vinden. De wijk heeft een goede bereikbaarheid door de verbetering van de Ring van Parkstad, welke uitkomt op de A76 richting Maastricht, Eindhoven en België. Het treinstation en de bushalte zijn op loopafstand gelegen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Schaesberg Centrum' vastgesteld op 29 januari 2016. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Gemengd' met de functieaanduiding detailhandel. De volgende invullingen zijn toegestaan:
- detailhandel;
- dienstverlening;
- kantoor;
- maatschappelijke voorzieningen.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt naast het object plaats op de bijbehorende parkeerplaats. Er is plek in de huidige opstelling voor ca. 40 auto's.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 405
Prijs Prijs op aanvraag
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 mei 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1973
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.500 m²
VVO 1.000 m²
In units vanaf 1.000 m²
Verkoopoppervlakte 750 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A

Kaart

Sluiten

Recent bekeken