MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-01.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-02.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-03.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-04.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-06.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-07.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-08.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-09.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-10.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-11.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-12.jpg MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-05.jpg
MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-01.jpg
MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-02.jpg
MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-03.jpg
MKRS-Burgemeester Cortenstraat 6 Maastricht-04.jpg

Te huur: Burgemeester Cortenstraat 6, 6226 GV Maastricht

€ 1.575,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 75 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 75 m²
In units vanaf 75 m²

Beschrijving

OBJECT - ZICHTLOCATIE
In de Maastrichtse wijk Scharn ligt naast de Albert Hein en Gall en Gall deze winkelruimte met een oppervlakte van ca. 75 m². De locatie geniet van meerdere raampartijen en veel parkeermogelijkheden. Verder is er dagelijks veel verkeer rondom het pand door de omliggende winkels. Het object is verdeeld in een verkoopruimte, personeelsruimte met toilet en een opslagruimte. Indien meer ruimte gewenst is kan er op de eerste verdieping ca. 150 m² extra gehuurd worden. Deze ruimte is via een eigen trapopgang te bereiken.

LOCATIE
De wijk Scharn heeft een goede bereikbaarheid met zowel de auto alsmede het openbaar vervoer. Er bevinden zich meerdere bushaltes in de straat en het treinstation is op loopafstand. De bereikbaarheid met de auto is verbeterd door de aanleg van de Koning Willem Alexandertunnel welke direct uitkomt in de wijk.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Heer-Scharn'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. De volgende invullingen zijn toegestaan:
- detailhandel;
- (publiekaantrekkende) dienstverlening;
- consumentverzorgende en ambachtelijke bedrijvigheid;
- aan-huis-verbonden beroepen;
- horeca in de categorieën 1 tot en met 3;
- kantoor;
- sportvoorzieningen;
- maatschappelijke voorzieningen;
- cultuur en ontspanning.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt achter het object plaats op de gedeelde parkeerplaats met de Albert Hein. Verder kan er in de directe omgeving ook gratis geparkeerd worden.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 407
Huurprijs € 1.575,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 18 april 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 75 m²
VVO 75 m²
In units vanaf 75 m²
Verkoopoppervlakte 55 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A

Kaart

Sluiten

Recent bekeken