IMG_4275.jpg IMG_4276.jpg IMG_4201.jpg IMG_4202.jpg IMG_4203.jpg IMG_4204.jpg IMG_4205.jpg IMG_4200.jpg IMG_4207.jpg
IMG_4275.jpg
IMG_4276.jpg
IMG_4201.jpg
IMG_4202.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Arendstraat 19, 6135 KT Sittard

€ 675,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 76 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 38 m²
In units vanaf 76 m²
Status Verhuurd

Beschrijving

OBJECT
Kleinschalige tussenunit gelegen op het nieuwe businesspark 'De Arend'. De unit bestaat uit 76 m² bedrijfsruimte welke verdeeld is over de begane grond en eerste verdieping (beide 38 m²). De unit beschikt over meerdere stroompunten, verlichting en een elektrische overheadpoort (3,5m x 3,5m). Tegen een meerprijs is het mogelijk om een toiletruimte en kitchenette te laten plaatsen. Bij het pand behoren op het afsluitbare buitenterrein 3 parkeerplaatsen.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway, Volkswagen, Audi Wealer, Toyota, Citroën en Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De snelweg vanuit Sittard direct richting de 56 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Düsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming bedrijf voor deze locatie met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2. Dit houdt in dat zware industrie niet is toegestaan. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u de website van ruimtelijke plannen of de gemeente Sittard-Geleen raadplegen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 370
Huurprijs € 675,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 7 december 2023
Laatste wijziging Maandag 22 januari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 38 m²
VVO 76 m²
In units vanaf 76 m²

Kaart

Sluiten

Recent bekeken