image00001.jpeg image00002.jpeg RVF_5660 kopie.jpg
image00001.jpeg
image00002.jpeg
RVF_5660 kopie.jpg

Te huur: Engelenkampstraat 62, 6131 JJ Sittard

€ 1.995,- /mnd
Type object Kantoor
Totale VVO 600 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 1.510 m²
In units vanaf 600 m²

Beschrijving

Ca. 600m2 BVO kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping van het voormalig, postkantoor, met lift en 7 eigen parkeerplaatsen. Verdere wensen m.b.t. opleveringsniveau in onderling overleg te bepalen.

OBJECT
Het voormalig postkantoor van Sittard, op centrale locatie gesitueerd aan de Engelenkampstraat, is getransformeerd tot een multifunctioneel object. De begane grond is ingericht als orthodontistenpraktijk van de heer In de Braekt. De eerste verdieping wordt ten verhuur aangeboden en is misschien wel iets voor u. Bent u op zoek naar kantoorruimte met status en allure, midden in het centrum van het fraaie Sittard, waar u geen parkeerproblemen ondervindt en binnen enkele minuten op diverse uitvalswegen kunt zijn? Dan is deze locatie zeker de moeite waard om te bezichtigen.

LOCATIE
Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. de Engelenkampstraat heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is op gelegen op enkele autominuten. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loopminuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'maatschappelijke alsook zakelijke dienstverlening' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Centrum Sittard'. Hieronder verstaat men o.a. instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van sport en recreatief of openbaar bestuur. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Gemeenschappelijke entree aan de voorzijde en achteringang met liftpartij bereikbaar vanuit de parkeerplaats aan de achterzijde. Sanitaire ruimte onderverdeeld in dames-, heren- en invalidentoilet.

EERSTE VERDIEPING
Via trapopgang is de verkeersruimte met gemeenschappelijke keuken-/ kantineruimte (voorzien van Siemens apparatuur) en wachtruimte bereikbaar. Deze ruimte biedt toegang tot de beschikbare kantoorruimte. Hier bevindt zich tevens de lift.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 30
Prijs € 1.995,- per maand
Servicekosten € 35,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 december 2021
Laatste wijziging Woensdag 2 augustus 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1935
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.510 m²
VVO 600 m²
In units vanaf 600 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging In woonwijk
Kantorenpark
Nabij winkelcentrum
Lokale voorzieningen Bank op 0 meter tot 500 meter
Recreatie op 0 meter tot 500 meter
Restaurant op 0 meter tot 500 meter
Winkel op 0 meter tot 500 meter
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Treinstation op 1500 meter tot 2000 meter
Bushalte op 0 meter tot 500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 7
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Sittard D 7441
Perceeloppervlakte 1.510 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Foto's

Kaart

Sluiten

Recent bekeken