Frans_Erensstraat_12b-36.jpg Frans_Erensstraat_12b-35.jpg Frans_Erensstraat_12b-34.jpg Frans_Erensstraat_12b-29.jpg Frans_Erensstraat_12b-28.jpg Frans_Erensstraat_12b-32.jpg Frans_Erensstraat_12b-31.jpg Frans_Erensstraat_12b-33.jpg Tekening 1ste verdieping.jpg
Frans_Erensstraat_12b-36.jpg
Frans_Erensstraat_12b-35.jpg
Frans_Erensstraat_12b-34.jpg
Frans_Erensstraat_12b-29.jpg

Te huur: Frans Erensstraat 12b, 6136 JH Sittard

€ 170,-/m2/jr
Type object Kantoor
Totale VVO 256 m²
Aanvaarding Direct
Perceeloppervlakte 256 m²
In units vanaf 39 m²

Beschrijving

OBJECT
In het nieuwe medische centrum in de Baandert zijn 3 aparte ruimtes beschikbaar op de eerste verdieping. Het pand is gebouwd volgens het laatste bouwbesluit en beschikt over energielabel A++. In het gezondheidscentrum zijn onder andere Fysio Sittard en de huisartsenpraktijk en apotheek de Baandert gevestigd. Parkeren kan gratis in de directe omgeving op de openbare parkeerplaatsen.

- Ruimte 1.03: oppervlakte 178,0 m², verdeeld in 107,8 m² behandelruimte en 70,2 m² opslag van de algemene ruimte.

- Ruimte 1.07: oppervlakte 39,0 m², verdeeld in 23,5 m² behandelruimte en 15,5 m² opslag van de algemene ruimte (Verhuurd).

- Ruimte 1.11: oppervlakte 39,0 m², verdeeld in 23,5 m² behandelruimte en 15,5 m² opslag van de algemene ruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 170,00 per m² per jaar vrij van btw en de servicekosten bedragen € 39,00 per m² per jaar excl. btw.

LOCATIE
Het object is gelegen in de Sittardse wijk de Baandert. De naoorlogse stadswijk Baandert heeft een relatief korte geschiedenis. Voor de Tweede Wereldoorlog bestond dit gebied nog vrijwel geheel uit akkers en weilanden met enkel wat verspreide bebouwing. De naam Baandert werd indertijd al gebruikt om dit gebied mee aan te duiden. Het gebied werd doorsneden door de Molenbeek, een kunstmatige aftakking van de Geleenbeek die leidde naar de Stadbroekermolen. Deze beek, die vanwege haar vroegere functie als open riool in de volksmond ook wel bekendstond als de Keutelbeek, is bij de aanleg van de wijk voor een groot gedeelte overkluisd. Langs de beek lag de buurtschap Stadbroek, die geheel in de huidige wijken Baandert en Stadbroek is opgegaan. Enkele historische boerderijen en huizen van dit plaatsje, aan de huidige Oudeweg, zijn heden ten dage nog bewaard gebleven.

De wijk kent door de ligging nabij het centrum slechts een klein aantal eigen voorzieningen. Er bevinden zich een katholieke basisschool, een huisartsenpraktijk en enkele horecagelegenheden. Voor de meeste winkelgelegenheden zijn de inwoners vooral aangewezen op het centrum. In het midden van de wijk, aan de Hemelsley, ligt een klein park en verder grenst de wijk in het noorden aan het recreatiegebied de Schwienswei, waaronder het zwembad De Nieuwe Hateboer. Delen van de wijk zijn per openbaar vervoer goed bereikbaar met doordeweeks vier bussen per uur richting het station vanaf de Dr. Nolenslaan.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt het bestemmingsplan "Baandert ESCS", vastgesteld op 22-09-2011. Vanuit het bestemmingsplan zijn organisaties in de branche 'maatschappelijk' toegestaan. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

BEREIKBAARHEID
In de directe omgeving liggen meerdere bushaltes rondom het pand. Verder zijn het treinstation en het centrum van Sittard op loopafstand gelegen.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 380
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 24 november 2023
Laatste wijziging Vrijdag 8 maart 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 256 m²
VVO 256 m²
In units vanaf 39 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A++

Kaart

Sluiten

Recent bekeken