IMG_7349.jpg IMG_7350.jpg
IMG_7349.jpg
IMG_7350.jpg

Te huur: Haspelsestraat, 6131 GE Sittard

€ 1.250,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 107 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 368 m²
In units vanaf 107 m²

Beschrijving

OBJECT
Ca. 107 m² commerciële ruimte welke een breed scala aan mogelijkheden biedt voor retailers en horeca of kantoor concepten.

DE FRONTIER / LIGNE / ONTMOETINGSPLEK
De Frontier is een nieuwbouwproject in het nieuwe bruisende gedeelte van Sittard. De Frontier komt naast Ligne, dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, gelegen aan de rand van het oude centrum. In Ligne liggen een bibliotheek, state-of-art filmhuis, museum, hogeschool, (zorg)woningen, appartementen, winkels, kapsalon, fitness en meerdere horecagelegenheden. Al deze 'bewoners' delen de functies van Ligne, zo gebruikt de hogeschool overdag de filmzalen van het filmhuis als collegezaal en zijn de bibliotheek van Zuyd en bibliotheek De Domijnen volledig tot één bibliotheek geïntegreerd. Daar waar mogelijk werken ze ook inhoudelijk samen. Ligne brengt dagelijks 6.000 studenten en medewerkers samen en trekt ruim 150.000 bezoekers per jaar naar het centrum van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Op grond van de planvoorschriften zijn de volgende bestemmingen toegestaan: kantoren, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening en o.a. (dag) horeca. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan.

OPLEVERNIVEAU ALGEMEEN
- Casco;
- Wateraansluiting;
- Electra-aansluiting.

BEREIKBAARHEID
Centrum Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294 op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als moderne bedrijvenparken in het groen (bijvoorbeeld Sabic en Zo Wonen) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is op loopafstand te bereiken.

PARKEERVOORZIENING
Er is ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheid in de nabijgelegen parkeergarages van Ligne Sittard en Q-Park.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 322
Huurprijs € 1.250,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 17 mei 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2021
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 368 m²
VVO 107 m²
In units vanaf 107 m²
Verkoopoppervlakte 107 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg op 5000 meter tot 10000000 meter
Treinstation op 2000 meter tot 3000 meter
Bushalte op 0 meter tot 500 meter
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Sittard F 2686
Perceeloppervlakte 191 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Foto's

Kaart

Sluiten

Recent bekeken