RVF_4881a.jpg RVF_4881.jpg RVF_4883.jpg RVF_4885.jpg RVF_4886.jpg RVF_4889.jpg RVF_4891.jpg RVF_4894.jpg RVF_4895.jpg RVF_4898.jpg RVF_4899.jpg RVF_4900.jpg RVF_4901.jpg RVF_4904.jpg RVF_4905.jpg RVF_4907.jpg RVF_4909.jpg RVF_4911.jpg RVF_4912.jpg
RVF_4881a.jpg
RVF_4881.jpg
RVF_4883.jpg
RVF_4885.jpg

Te huur: Henri Weltersstraat 72, 6136 KE Sittard

€ 1.825,- /mnd
Type object Kantoor
Totale VVO 202 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 514 m²
In units vanaf 202 m²

Beschrijving

OBJECT
Fysiopraktijk van ca. 202 m² gelegen in de Sittardse wijk De Baandert. De huidige fysiopraktijk zal binnenkort verhuizen naar het nieuwe medisch centrum aan de overkant van de straat. Het pand beschikt over vier behandelkamers (variërend in grootte van 9 m² tot en met 14 m²), oefenzaal (ca. 75 m²), wachtkamer, personeelsruimte, kleedruimte en diverse opslagruimtes. Aan de voorzijde van het pand mag met de blauwe kaart gratis geparkeerd worden.

LOCATIE
Het object is gelegen in de Sittardse wijk de Baandert. De naoorlogse stadswijk Baandert heeft een relatief korte geschiedenis. Voor de Tweede Wereldoorlog bestond dit gebied nog vrijwel geheel uit akkers en weilanden met enkel wat verspreide bebouwing. De naam Baandert werd indertijd al gebruikt om dit gebied mee aan te duiden. Het gebied werd doorsneden door de Molenbeek, een kunstmatige aftakking van de Geleenbeek die leidde naar de Stadbroekermolen. Deze beek, die vanwege haar vroegere functie als open riool in de volksmond ook wel bekendstond als de Keutelbeek, is bij de aanleg van de wijk voor een groot gedeelte overkluisd. Langs de beek lag de buurtschap Stadbroek, die geheel in de huidige wijken Baandert en Stadbroek is opgegaan. Enkele historische boerderijen en huizen van dit plaatsje, aan de huidige Oudeweg, zijn heden ten dage nog bewaard gebleven.

De wijk kent door de ligging nabij het centrum slechts een klein aantal eigen voorzieningen. Er bevinden zich een katholieke basisschool, een huisartsenpraktijk en enkele horecagelegenheden. Voor de meeste winkelgelegenheden zijn de inwoners vooral aangewezen op het centrum. In het midden van de wijk, aan de Hemelsley, ligt een klein park en verder grenst de wijk in het noorden aan het recreatiegebied de Schwienswei, waaronder het zwembad De Nieuwe Hateboer. Delen van de wijk zijn per openbaar vervoer goed bereikbaar met doordeweeks vier bussen per uur richting het station vanaf de Dr. Nolenslaan.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt het bestemmingsplan "Baandert ESCS", vastgesteld op 22-09-2011. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

BEREIKBAARHEID
In de directe omgeving liggen meerdere bushaltes rondom het pand. Verder zijn het treinstation en het centrum van Sittard op loopafstand gelegen.

HUURVOORWAARDEN

HUURPRIJS
€ 1.825,00 per maand zonder BTW

SERVICEKOSTEN
Voorschot gas, water en elektriciteit bedroeg voorheen € 600,00 per maand excl. btw. Vanwege de nieuwe prijzen en eventueel andere bedrijfsvoering kan dit verschillen. De servicekosten worden naar actueel verbruik verrekend.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 291
Huurprijs € 1.825,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 24 februari 2023
Laatste wijziging Maandag 22 mei 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1969
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 514 m²
VVO 202 m²
In units vanaf 202 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Kaart

Sluiten

Recent bekeken