608_2160.jpeg 614_2160.jpeg IMG_4476.jpg IMG_4472.jpg IMG_4478.jpg IMG_4477.jpg IMG_4475.jpg IMG_4479.jpg IMG_4474.jpg 628_2160.jpeg
608_2160.jpeg
614_2160.jpeg
IMG_4476.jpg
IMG_4472.jpg

Te huur: Hub Dassenplein 5, 6131 LB Sittard

€ 3.500,- /mnd
Type object Kantoor
In units vanaf 325 m²
Totale VVO 325 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

ZICHTLOCATIE
Bent u op zoek naar kantoorruimte met status en allure, midden in het centrum van het fraaie Sittard, waar u geen parkeerproblemen ondervindt en binnen enkele minuten op diverse uitvalswegen kunt zijn? Dan is deze locatie zeker de moeite waard om te bezichtigen.

OBJECT
Het object is gelegen op een centrale locatie langs de Engelenkampstraat op loopafstand van de Sittardse Markt. Het object de voormalige kantoorruimte van de ING bank is ca. 325 m² groot (geheel begane grond). De eerste verdieping is in gebruik door het bedrijf VLM Accountants. Beide verdiepingen zijn zelfvoorzienend met een eigen ingang. De ruimte wordt in onderling overleg turn-key opgeleverd.

LOCATIE
Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. de Engelenkampstraat heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is op gelegen op enkele autominuten. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loopminuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt de bestemming 'zakelijke dienstverlening' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Centrum Sittard'. Hieronder verstaat men o.a. dienstverlenende instellingen en kantoren in de sectoren financieel, juridisch of (ontwerp) technisch gebied. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 263
Huurprijs € 3.500,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 3 januari 2023
Laatste wijziging Woensdag 20 maart 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001
Oppervlaktes en inhoud
VVO 325 m²
In units vanaf 325 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Kaart

Sluiten

Recent bekeken