PHOTO-2024-04-19-09-18-50[32].jpg IMG_8599 4.jpg IMG_8626 4.jpg IMG_8607 4.jpg IMG_8610 5.jpg IMG_8612 4.jpg IMG_8614 4.jpg IMG_8615 5.jpg IMG_8616 5.jpg IMG_8620 5.jpg IMG_8621 5.jpg IMG_8623 4.jpg IMG_8624 4.jpg IMG_8604 4.jpg IMG_8608 5.jpg
PHOTO-2024-04-19-09-18-50[32].jpg
IMG_8599 4.jpg
IMG_8626 4.jpg
IMG_8607 4.jpg

Te huur: Industriestraat 11a, 6135 KE Sittard

€ 1.500,- /mnd
Type object Kantoor
In units vanaf 250 m²
Totale VVO 250 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

OBJECT
Ca. 250 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van het voormalige Pfennings wooncentrum in Sittard. Via een eigen trapopgang is de beschikbare ruimte te bereiken. Op de verdieping is al één huurder genaamd ADCA Huiswerkbegeleiding gevestigd. Zij beschikken ook over een eigen ingang. De ruimtes variëren in formaat van 20 m² tot en met 90 m². Het object beschikt over een energielabel A+++. Aan de voorzijde van het pand zijn 2 parkeerplaatsen gereserveerd voor de huurder van de beschikbare kantoorruimte.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving. De Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway, Volkswagen, Audi Wealer, Toyota, Citroën en Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming gemengd' voor deze locatie. Het is voor kantoor gerelateerde bedrijven mogelijk om zich hier te vestigen. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Düsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

PARKEERTERREIN
Aan de voorzijde van het pand zijn 2 parkeerplaatsen gereserveerd voor de huurder van de kantoorruimte.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 262
Huurprijs € 1.500,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 15 december 2022
Laatste wijziging Woensdag 8 mei 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Oppervlaktes en inhoud
VVO 250 m²
In units vanaf 250 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Kaart

Sluiten

Recent bekeken