RVF_LBS-7.jpg RVF_LBS-5.jpg Limbrichterstraat_5-1.jpg Limbrichterstraat_5-5.jpg Limbrichterstraat_5-2.jpg Limbrichterstraat_5-4.jpg Limbrichterstraat_5-3.jpg Limbrichterstraat_5-6.jpg Limbrichterstraat_5-7.jpg Limbrichterstraat_5-8.jpg Limbrichterstraat_5-9.jpg Limbrichterstraat_5-10.jpg Limbrichterstraat_5-11.jpg Limbrichterstraat_5-12.jpg RVF_LBS-16.jpg RVF_LBS-17.jpg RVF_LBS-6.jpg blad 3 nieuwe toestand kelder-bg 2.jpg
RVF_LBS-7.jpg
RVF_LBS-5.jpg
Limbrichterstraat_5-1.jpg
Limbrichterstraat_5-5.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Limbrichterstraat 5, 6131 EA Sittard

€ 1.250,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 85 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 105 m²
In units vanaf 85 m²
Status Verhuurd

Beschrijving

OBJECT - GELEGEN OP STEENWORP AFSTAND VAN DE SITTARDSE MARKT - KORTDURENDE HUURPERIODES BESPREEKBAAR
Representatief winkel-/ horecapand met een oppervlakte van ca. 85 m². Het object beschikt over een harmonicapui, welke geheel geopend kan worden voor verkoop aan de deur. De ruimte zelf is onder andere v.v. een luchtgordijn, diverse airco's en twee aparte toiletten. Verder bevindt zich in het midden van de ruimte een luik welke toegang biedt tot de kelder (mogelijkheid voor opslag). Het laden en lossen van goederen kan via de achteringang welke uitkomt op de Gats. Hier is ook een klein magazijn gesitueerd.

LOCATIE
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden. De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. De volgende invullingen zijn toegestaan:
- horeca van categorie fastfoodservicesector winkelgebonden;
- detailhandel;
- ondersteunende horeca;
- ambulante detailhandel, voor zover bestaand;
- consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening;
- een kantoor.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 304
Huurprijs € 1.250,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 21 maart 2023
Laatste wijziging Donderdag 30 mei 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1725
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 105 m²
VVO 85 m²
In units vanaf 85 m²
Verkoopoppervlakte 70 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken