20_RVF2590.jpg 1_RVF9675.jpg _RVF9671.jpg 3_RVF9677.jpg
20_RVF2590.jpg
1_RVF9675.jpg
_RVF9671.jpg
3_RVF9677.jpg

Te huur: Rigastraat 20, 6135 LB Sittard

€ 1.795,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 450 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 450 m²
In units vanaf 450 m²

Beschrijving

OBJECT
Ca. 450 m² bedrijfsruimte en 4 parkeerplaatsen, gelegen op bedrijvenstad Fortuna in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen. De bedrijfsruimte is gelegen aan de Rigastraat tegenover o.a. de McDonalds. De hal is zeer geschikt voor opslag van goederen.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Vanuit de gemeente zijn bedrijven in mileucategorie 2 en 3 toegestaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar de website van ruimtelijkeplannen.

BEREIKBAARHEID
De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz, De Borrekuil en Chemelot. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook België en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is o.a. v.v. beklinkerde vloer, verlichting, heater (gas), 2 overheadpoorten (3m x 3m) waarvan 1 met pui en 1 met loopdeur, brandhaspels, inpandige kantoorunit.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn 4 parkeerplaatsen aan de achterzijde van het object, beide op eigen terrein. Overig parkeren in directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 2,50 per m2 per jaar excl. BTW voor de bedrijfsruimte. Hierbij zit inbegrepen:
- preventieve onderhoudscontrole dak;
- onderhoud heater-, en sprinklerinstallatie;
- bluswatervoorziening;
- onderhoud/controle brandhaspels.

Aansluiting op snel internet (Ziggo Zakelijk) is mogelijk.

BESCHIKBAARHEID
Per 01-01-2021

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 133
Prijs € 1.795,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 5 april 2024
Laatste wijziging Dinsdag 30 april 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 450 m²
VVO 450 m²
In units vanaf 450 m²
Vrije hoogte 7 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Bank op 5000 meter tot 10000000 meter
Recreatie op 0 meter tot 500 meter
Restaurant op 0 meter tot 500 meter
Winkel op 0 meter tot 500 meter
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg op 4000 meter tot 5000 meter
Treinstation op 500 meter tot 1000 meter
Bushalte op 0 meter tot 500 meter
Uitrusting
Uitrusting Lichtstraten
Overheaddeuren

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart

Sluiten

Recent bekeken