IMG_3300.jpg IMG_7208.jpg IMG_7206.jpg IMG_3290.jpg IMG_3289.jpg IMG_3272.jpg IMG_3273.jpg IMG_3274.jpg IMG_3275.jpg IMG_3276.jpg IMG_3278.jpg IMG_3277.jpg IMG_3279.jpg IMG_7202.jpg IMG_7201.jpg IMG_7199.jpg IMG_3271.jpg IMG_3301.jpg Plattegrond.jpg
IMG_3300.jpg
IMG_7208.jpg
IMG_7206.jpg
IMG_3290.jpg

Te huur: Stationsstraat 10, 6131 AZ Sittard

€ 995,- /mnd
Type object Kantoor
Totale VVO 110 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 220 m²
In units vanaf 110 m²

Beschrijving

OBJECT - ZICHTLOCATIE
Het object is gelegen op een uitstekende locatie aan het begin van de looproute naar het centrum van Sittard vanaf het station. De kantoorruimte is ca. 110 m² gelegen op de begane grond. Het object is ook toegankelijk via de tuin aan de achterzijde en geniet verder van ruime bestemmingsmogelijkheden.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard', vastgesteld op 26-06-2013, bestemd als 'Centrum'. Binnen deze bestemming is het mogelijk om bedrijven binnen de sector horeca van categorie fastfoodservicesector winkelgebonden, detailhandel, ondersteunende horeca, ambulante detailhandel, voor zover bestaand, consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening, een belwinkel ter plaatse van de aanduiding 'Belwinkel', een kantoor, galeries, ateliers en kantoren te vestigen. Voor verdere informatie kunt u de website van ruimtelijkeplannen raadplegen of contact opnemen met ons kantoor.

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd op een steenworp afstand van het NS-station Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 minuten bereikbaar. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie op 30 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn enkele betaalde parkeergelegenheden in de directe omgeving gelegen. Via de gemeente is het eventueel mogelijk om een parkeervergunning te krijgen. Deze plaatsen zijn op loopafstand van het pand.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden. In het verlengde van een Turn key oplevering, wordt een 10-jarige overeenkomst gewenst.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 292
Huurprijs € 995,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 16 februari 2023
Laatste wijziging Vrijdag 20 oktober 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1894
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 220 m²
VVO 110 m²
In units vanaf 110 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Kaart

Sluiten

Recent bekeken