Heerstraat_Centrum_131-9.jpg Heerstraat_Centrum_131-11.jpg Heerstraat_Centrum_131-10.jpg Heerstraat_Centrum_131-3.jpg Heerstraat_Centrum_131-2.jpg Heerstraat_Centrum_131-1.jpg Heerstraat_Centrum_131-7.jpg Heerstraat_Centrum_131-5.jpg Heerstraat_Centrum_131-6.jpg Heerstraat_Centrum_131-8.jpg Heerstraat_Centrum_131-4.jpg Heerstraat_Centrum_131-12.jpg
Heerstraat_Centrum_131-9.jpg
Heerstraat_Centrum_131-11.jpg
Heerstraat_Centrum_131-10.jpg
Heerstraat_Centrum_131-3.jpg

Te huur: Heerstraat Centrum 131, 6171 HV Stein

€ 650,- /mnd
Type object Kantoor
Totale VVO 75 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 75 m²
In units vanaf 75 m²

Beschrijving

OBJECT - HOEKLOCATIE
Nette kantoor/praktijk locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Stein. De beschikbare ruimte heeft een oppervlakte van ca. 75 m². De gehele ruimte is gelegen op de begane grond en door de hoeklocatie beschikt het pand over veel daglichttoetreding.

LOCATIE
Het object ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Stein waar diverse lokale en landelijke winkels en horeca formules gevestigd zijn. Het centrum betreft maar liefst 13.800 m² aan winkelruimte. Het winkelcentrum is na de brand in 2009 volledig gerenoveerd en in 2016 opnieuw geopend. Vanwege de ligging tegen de Belgische grens aan zijn er dagelijks veel Belgische bezoekers te vinden in het winkelcentrum.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'gemengde' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Kern Stein' (vastgesteld op 11-09-2013) met de functieaanduiding sport. Verder laat het bestemmingsplan ook bedrijven tot en met categorie 2 en kantoorgebruikers toe. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar de website van ruimtelijkeplannen of neem contact op met ons kantoor.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

SERVICEKOSTEN € 175,00 per maand excl. btw.
- Verbruik gas, water en elektriciteit;
- Onderhoud technische installaties;
- Onderhoud buitenruimte.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Dit wordt in onderling overleg afgesproken. Er kan worden afgeweken van de standaard huurtermijn van 5 + 5 jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 400
Huurprijs € 650,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 27 maart 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1968
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 75 m²
VVO 75 m²
In units vanaf 75 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel E

Kaart

Sluiten

Recent bekeken