RVF-22.jpg RVF-21.jpg RVF-19.jpg RVF-20.jpg RVF-18.jpg RVF-16.jpg RVF-13.jpg RVF-14.jpg RVF-17.jpg RVF-1.jpg RVF-3.jpg RVF-4.jpg RVF-2.jpg RVF-5.jpg RVF-6.jpg RVF-7.jpg RVF-8.jpg RVF-9.jpg RVF-10.jpg RVF-11.jpg RVF-12.jpg Tekening.jpg
RVF-22.jpg
RVF-21.jpg
RVF-19.jpg
RVF-20.jpg
Verkocht

Verkocht: Annastraat 40, 6161 GZ Geleen

€ 399.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Totale VVO 800 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 818 m²
In units vanaf 800 m²
Status Verkocht

Beschrijving

OBJECT - TOTAALRENOVATIE
Voormalige Aldi locatie bestaande uit ca. 650 m² winkelruimte en een aparte woonruimte van ca. 150 m². De winkelruimte gelegen op de hoek van de Annastraat en het Annapad beschikt vanwege de hoeklocatie over veel raampartijen. De winkelruimte op de begane grond is verdeeld in een verkoopruimte, opslagruimte en diverse personeelsruimtes. Via de voorzijde van het pand is de woonruimte te bereiken. De voormalige woonruimte is verdeeld over de eerste, tweede en derde (zolder) verdieping.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, nabij de onlangs gerealiseerde randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76 en ligt verder op steenworp afstand van de markt van Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoren met baliefunctie zijn toegestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website van ruimtelijke plannen raadplegen.

PARKEERVOORZIENING
Aan de voorzijde van het pand en in de directe omgeving zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden. Er zijn ook diverse gratis parkeermogelijkheden op 5 tot 10 minuten loopafstand. Er kan ook voor één

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 255
Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 15 augustus 2023
Laatste wijziging Dinsdag 7 mei 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1930
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 818 m²
VVO 800 m²
In units vanaf 800 m²
Verkoopoppervlakte 550 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Geleen A 10333
Perceeloppervlakte 818 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken